Åbent hus

Formålet med Åbent Hus er at give dig mere information om udveksling, svare på dine spørgsmål, samt lære dig og dine forældre lidt bedre at kende.

Oftest er et par styks så kaldte “Returnees” med til arrangementet. En Returnee er en ung pige eller dreng der har været afsted et år i udlandet med into High School, og derfor har en masse erfaring med hvordan det er at tage afsted. De kan fortælle om de erfaringer de har gjort sig, og de kan også fortælle om ansøgningsprocessen. Vores Returness er oftest også uddannet til at kunne varetage et interview.

For at komme i betragtning for att kunne blive optaget som udvekslingselev skal man have gennemgået en interview sammen med mindst en forælder.

Det er mere end en gang sket, at en familie kommer til et Åbent Hus arrangement, og her finder ud af, at de gerne vil til et interview. Meget ofte er det muligt at kunne blive interviewet ved den samme lejlighed.

Såfremt at du efter interviewet godkendes til programmet, kan du efterfølgende gå igang med en online ansøgning. Vores erfaring er at de fleste elever godkendes, såfremt de er motiverede og åbne. Vi fra into sørger herefter for at hjælpe dig med at finde det perfekte program ift. dine ønsker, samt at vejlede dig igennem hele ansøgningsproceduren med alt hvad dette indebærer.

Tilmeld dig til reminderen nedenfor!

Åbent hus reminder