Udveksling til Australien

Længde

3 - 12 måneder

Programstart

Juli 2021

Alder

14 - 18 år

Vil du opleve sol og surfing? Elsker du natur og forskellige dyrearter?

Så er Australien måske noget for dig! 

I Australien har du gode muligheder for at søge specifikke skoler, hvis du dyrker en speciel sport eller har en interesse, som du gerne vil fordybe dig i, mens du er på udveksling. Vores Australien-program er fantastisk for elever, som bare vil opleve verden og skabe venner for livet

Hvorfor Australien?

KULTUREN

Kontinentet, Australien, er dobbelt så stort som Europa, men har kun 18 millioner indbyggere. 85% af landet består af „Outback“; et ørken-lignende område som næsten ikke er beboet. Ved kysterne finder du tropiske landskaber og nogle af verdens smukkeste strande, for ikke at glemme verdens største koralrev ”The Great Barrier Reef“.

Den skønne natur er bestemt ikke alt hvad Australien har at byde på.

Storbyer som Sydney, Melbourne og Perth står i skarp kontrast til de store øde områder i den centrale del af landet.

De kendte urindbyggere i Australien, the Aboriginies, udgør i dag mindre end to procent af den australske befolkning. 

Australierne er meget åbne og interesserede i nye mennesker og derfor er du sikker på at få et godt udvekslingsophold i Australien. De kan godt lide at vise andre, hvordan livet er „Down Under“. Mange australiere har europæiske rødder, og man kan godt mærke den engelske indflydelse. Der køres også på venstre side af gaden og sportsgrene som cricket og rugby er ligeså populære som i England.

KANGAROO!

INTO-ELEV JULIA

DIN FAMILIE OG SKOLE

De fleste værtsfamilier bor ved kysterne og i nærheden af storbyerne. Australiere er meget aktive i deres fritid, og du vil få lejlighed til at udforske den storslåede natur sammen med din værtsfamilie og venner.

Det kan således være, at du kommer til at prøve krokodillehaler og kængurukød mens du er afsted 

Den australske skole er, set med danske øjne, nok lidt gammeldags, idet der stilles store krav til lektier og disciplin. De obligatoriske fag er typisk engelsk, matematik og historie. De valgfrie fag er ofte mere kreativt orienteret. Langt de fleste skoler kræver skoleuniform mens andre skoler blot har krav om bestemte farver i skjorte og bukser/nederdel.

Priser

for et skoleår

Australien
Classic

kr. 99.750
  • Du er åben overfor det meste af Australien
  • Inkl. Orienteringsweekend

Australien
Select

kr. fra 139.750
  • Du vælger selv område og skole
  • Inkl. Orienteringsweekend

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os