Udveksling i Australien

 

Du har mulighed for at deltage i vores specialprogram i Sydney, hvor du selv vælger din værtsfamilie. Her kan du også søge specifikke skoler, hvis du dyrker en speciel sport eller interesse, som du gerne vil fordybe dig i, mens du er på udveksling i Australien. Vores Sydney-program er også fantastisk for elever, som bare vil opleve verden og skabe venner for livet. Ring til vores kontor og hør mere!

Udveksling i Australien

Det store kontinent, Australien, er dobbelt så stort som Europa, men har kun 18 millioner indbyggere. 85% af landet består af „Outback“, et ørken lignende område som næsten ikke er beboet. Ved kysterne finder du tropiske landskaber og nogle af verdens smukkeste strande, for ikke at glemme verdens største koralrev ”The Great Barrier Reef“.

Den skønne natur er bestemt ikke alt hvad Australien har at byde på. Storbyer som Sydney, Melbourne og Perth står i skarp kontrast til de store øde områder i den centrale del af landet. De kendte urindbyggere i Australien, the Aboriginies, udgør i dag mindre end to procent af den australske befolkning.

Værtsfamilien

Australierne er meget åbne og interesserede i nye mennesker og derfor er du sikker på at få et godt udvekslingsophold i Australien. De kan godt lide at vise andre, hvordan livet er „Down Under“. Mange australiere har europæiske rødder, og man kan godt mærke den engelske indflydelse. Der køres også på venstre side af gaden og sportsgrene som cricket og rugby er ligeså populære som i England.

De fleste værtsfamilier bor ved kysterne og i nærheden af storbyerne. Australiere er meget aktive i deres fritid, og du vil sikkert få lejlighed til at udforske den storslåede natur sammen med din værtsfamilie og venner. Det kan således være, at du kommer til at prøve krokodillehaler og kængurukød mens du er udvekslingsstudent i Australien.

High School i Australien

Den australske skole er, set med danske øjne, nok lidt gammeldags, idet der stilles store krav til lektier og disciplin. De obligatoriske fag er typisk engelsk, matematik og historie. De valgfrie fag er ofte mere kreativt orienteret. Langt de fleste skoler kræver skoleuniform, undtagen hvis du går i 3.G. Nogle skoler har blot krav om bestemte farver i skjorte og bukser/nederdel.

Du kan også selv vælge din skole!

På into`s udvekslingsprogram “Down Under” har du mulighed for selv at ønske en skole. Vi kan naturligvis ikke garantere, at du kan blive optaget på skolen. Det kræver både at der er ledige pladser samt at skolen vil optage dig. Men du har mulighed for at fremføre ønsket, og så vil vi i samarbejde med vores partner forsøge at få dig indplaceret på din ønskeskole i forbindelse med dit udveklingsophold i Australien.

Vær opmærksom på, at skoleønske imødekommes mod en merpris ifht. den almindelige programpris for Australien. Nedenunder ser du eksempler på skoler der kan vælges, men der findes mange flere!

Merrimac State High School

Skolen som er beliggende ved God Coast i den sydlige del af Queensland har cirka 1300 elever. Klimaet er næsten altid varmt, og skolen tilbyder mange forskellige og interessante fag som f.eks. marine og skibsfart, mode, ingeniørfag og naturligvis de gængse og almindelige skolefag. Sportstilbuddet er desuden meget omfattende med surfing, bodyboarding og ballteamsports.

 Australien Classic
Længde

Skoleår

afrejse

Juli 2020

Velkomstcamp

Ingen camp

Pris

89.700DKK

Australien select
Længde

Skoleår

afrejse

Juli 2020

Velkomstcamp

Ingen camp

Pris

Fra 125.000DKK

Brible Island State School

Skolen har cirka 1000 elever og ligger ved Sunshine Coast ikke langt fra Glasshouse Mountains. Her tilbydes fag som film, fjernsyn, nye medier, havvidenskab og turisme. Desuden er skolens udbud af sport meget omfattende. På skolen er der swimmingpool, egne både, tennisbaner og meget mere.

Mountain Creek State High School

Med sine mere end 2000 elever er denne skole størst i Queensland. Skolen udbyder et utal af fag og sportsmuligheder. På skolen tilbydes forberedelseskurser i forbindelse med opnåelsen af den internationale Baccalaureate eksamen. Skolen råder over et meget godt orkester og musik ensemble.

Gratis og uforpligtende interview

Select program

Prøv vores Sydney program!

På vores Sydney udvekslingsprogram er du selv med til at vælge din værtsfamilie og du får derfor en helt unik mulighed for at være med til at strikke dit uforglemmelige ophold sammen ud fra dine ønsker.

 

 

into tilbyder flere muligheder til Sydney – både korte ophold (12 uger) samt halve og hele skoleår. Du bor i den nordlige del af Sydney ud mod vandet. Desuden kan du vælge mellem offentlige og private skoler. Programmet kan sammensættes helt efter dine ønsker

Nina i Australien                     
Skoleår 2013-2014

Efter måneders venten, var det endelig den dag, jeg rejste til Australien. Turen var meget lang, men heldigvis fløj jeg med en anden dansk pige, som skulle flyve til Melbourne. Jeg havde været i kontakt med mine værtsforældre, men jeg var stadig meget nervøs. Tænk hvis vi ikke kunne finde ud af det sammen, eller hvis jeg pludselig fik frygtelig hjemve?

Læs mere ➧

Jonas i Australien
Skoleår 2013-2014

Mit navn er Jonas Brun og jeg har været på udveksling i Australien.

Min værtsfamilie var et ægtepar, uden børn. Jeg var den første udvekslingsstudent, de husede, så det var også en ny oplevelse for dem. Vi kom godt ud af det med hinanden, og de gav sig god tid til at byde mig velkommen og sørge for, at jeg kom godt på plads. De viste mig en masse af Australien og lærte mig også en masse ting.

Min første skoledag var hård, jeg snakkede meget engelsk, og alle var meget interesserede i at lære mig at kende. Jeg fandt heldigvis allerede nogle gode venner på min første dag, som jeg stadig snakker med.

Læs mere ➧