Udveksling til Brasilien

Længde

1 - 12 måneder

Programstart

August 2021

Alder

14 - 19 år

Vi udbyder i samarbejde med vores partner i Brasilien ophold af følgende varigheder: skoleår, semester og trimester. Desuden har du mulighed for at tage til Brasilien på et ”Short Homestay Program”. Her bor du hos en lokal familie i et par uger eller en måned, eksempelvis i din sommerferie fra skolen i Danmark. Kontakt os for at høre nærmere, hvis du overvejer kortere ophold i Brasilien.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores udvekslingsprogram i Brasilien
vi lover dig en oplevelse for livet.

Hvorfor Brasilien?

KULTUREN

Brasilien er fuld af modsætninger. Landet byder ikke alene på verdens længste kyststrækning, men også den største regnskov, gigantiske vandfald og noget af den rigeste flora og fauna. Mod syd har landet middelhavsklima, skønne strande og bjerge.

Den nordligste del af landet er dækket af tyk tropisk regnskov og dermed meget tyndt befolket. Brasilianerne taler portugisisk, er åbne og varme mennesker, som elsker fodbold, samba og karneval. I 2014 var Brasilien vært for VM i fodbold. I 2016 havde landet værtskabet for OL. Det er en unik kultur med meget at byde på – både hvad angår sport og kultur. Brasilien er og vil fortsat være et land i det internationale rampelys.

Brasilianerne er åbne og sociale, og de elsker at gå på café og restaurant

Disse steder er sociale omdrejningspunkter for mange brasilianere. Kort sagt, det er en vidunderlig destination, hvor du kan lære portugisisk!

FORMIDABLE SOLNEDGANGE

TAG SYDPÅ MED INTO

DIN FAMILIE

Du vil ofte møde en brasiliansk familie hvor begge forældre arbejder ude. Det er meget normalt at tanter, onkler og bedsteforældre træder til for at hjælpe med husholdningen. Den brasilianske familie er meget tætknyttet, og dette vil du opleve på egen hånd.

Du vil opleve at familien holder kontakt til en stor del af de andre familiemedlemmer, og at familiearrangementer kan blive store og farverige. Frokost er dagens største måltid, og her samles familien rundt om bordet. Den brasilianske familie er åben og velkomne overfor udvekslingselever, og de vil elske at lære dig hvad den brasilianske kultur handler om.

DIN SKOLE

Skolen bliver taget alvorligt, og alle studerende følger de samme obligatoriske fag, herunder portugisisk, engelsk, historie og geografi. Skoleåret begynder i februar og slutter i slutningen af november/begyndelsen af december. 

Du vil hurtigt komme til at mestre det portugisiske sprog.

For at gøre overgangen til den nye skole lettere, vil du få et kursus i portugisisk ved ankomsten. Du behøver ingen sprogkundskaber i portugisisk før afrejse. I de brasilianske skoler er der både formiddags- og aftenundervisning. Det er almindeligt at gå med skoleuniform. Uniformen er som regel en bluse og et par shorts.

DIN FRITID

STORE OPLEVELSER

Som udvekslingsstudent vil du normalt bruge din fritid på klubber og foreninger i lokalsamfundet. Den nationale sport er fodbold, og capoeira (en slags brasiliansk kamp-dans) er også populært. Desuden kan du for eksempel tage samba-lektioner eller et ekstra sprogkursus.

Der er meget få fritidstilbud på brasilianske skoler. Du skal derfor selv opsøge sports- og andre fritidsaktiviteter. Vores samarbejdspartner i Brasilien har mange aktiviteter i løbet af året, som vores elever kan deltage i. Udflugter, rejser og ture som alt sammen giver dig gode muligheder for at opleve Brasiliens størrelse og kulturhistorie, brasilianerne som folkefærd og nye venskaber med andre internationale elever fra hele verden.

Med dine nye venner fra skolen og med hjælp fra din værtsfamilie finder du hurtigt mange sjove og nye aktiviteter, som er anderledes end dem du kender fra Danmark.

Priser

for et skoleår

Brasilien
Classic

kr. 69.750
  • Du er åben overfor det meste af Brasilien
  • Inkl. Orienteringsweekend

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os