Udveksling i Canada

 

Et år i Canada på Secondary School og 4 dages Welcome Camp i Toronto! ​ 

Canada er en forbundsstat med ti provinser og tre territorier. Styreformen er parlamentarisme, og premierministeren er regeringsleder. Den britiske monark er formelt statsoverhoved. Grænselandene er USA i syd og nordvest (Alaska), og Grønland i nordøst. Kystlinjen vest for landet udgøres af Stillehavet, i øst af Atlanterhavet og i nord af Arktiske Hav. Is, sne og rå natur er hvad de fleste forbinder med Canada. Med et areal på næsten 10 millioner kvadratkilometer er Canada det næststørste land i verden. Alligevel bor her kun ca. 30 millioner mennesker. Men udover rå natur har Canada også tætbefolkede områder og storbyer. Så man kan sige, at der er noget for enhver smag. I Canada tales der officielt både engelsk og fransk, så der er også mulighed for at opleve den franske kultur i Canada. Vores programmer for udvekslingsstudenter ligger i den engelsktalende del af landet.

 

Værtsfamilien

Canadierne er meget glade for deres natur og elsker sportsaktiviteter. En stor del af deres fritid tilbringes med traditionelle hobbyer som camping, fiskeri, sejlads, vandreture og udflugter i naturen med picnic. De er meget stolte af deres land og meget åbne over for andre kulturer. Det spejler sig i de mange forskellige folkeslag, som i dag lever fredeligt sammen. I Canada tales både engelsk og fransk. 80% af befolkningen betragter engelsk som deres modersmål.

 

High School

Det canadiske skolesystem har et højt niveau. Fransk er obligatorisk til 9. klasse og bliver derefter tilbudt på alle skoler. Læreplanerne er ens for hele Canada. Skoleåret begynder som regel efter Labour Dag, den første mandag i september. Undervisningen varer som regel fra 8.00 til 14.30. På din high school vil du sandsynligvis møde internationale elever fra andre lande, da skolerne på vores program samarbejder med organisationer fra hele verden.

 

Gratis og uforpligtende interview

Select-Program

Vælg dit eget skoledistrikt

Hvis du har ønsker om at bo og gå i skole i en bestemt del af Canada, er vores Select program perfekt til dig. Her kan du vælge skoledistrikter i British Columbia, Alberta og Ontario. Det forudsætter dog, at skolen vil optage dig på basis af din samlede ansøgning.

into`s Prærieprogram

Drømmer du om at opleve den canadiske prærie, fantastiske landskaber og om at bo hos nogle af verdens mest venlige mennesker? Så er vores Prærieprogram perfekt for dig.

 

Du vil foruden de fantastiske naturoplevelser, også få enestående uddannelsestilbud og uanede muligheder for udendørs aktiviteter.

Prærieprogrammet giver dig mulighed for at udforske det vestlige Canada under dit High School år. Du vil få en meget personlig oplevelse med tætte familierelationer og mange sociale aktiviteter.

Ansøgning og optagelse på Select og Prærieprogrammet er mulig hele året. For yderligere information og personlig rådgivning kan du kontakte vores kontor.

Welcome Camp

Camp-dage inkluderet i prisen!

into elever starter deres ophold i Canada med en 4-dages camp i Toronto. Her vil du møde nye venner og se byens seværdigheder og attraktioner. Fx en tur op på CN tower, besøge Sky Dome og Royal Ontario Museum, nyde en sejltur på Lake Ontario, opleve gademusik festivalen og selvfølgelig på shopping. Der vil også være workshops, tips og informationer som vil klæde dig på til en ny hverdag i et nyt land og i en ny familie.

Campen er en uforglemmelig start på dit canadiske eventyr og udveklingsophold i Canada.

OBS: Ikke for programstart i januar!

Welcome Camp Toronto
CN Tower
Welcome Camp Toronto
Groep
Welcome Camp Toronto
Dutchies!
Welcome Camp Toronto
Koffie 🙂
Welcome Camp Toronto
Niagara Falls
Welcome Camp Toronto
Niagara Falls
Welcome Camp Toronto
Bij de Niagara Falls
Welcome Camp Toronto
Sightseeing

Testimonials

Frida i Canada                     Skoleår 2014-2015

Please excuse me, at this moment my danish isn’t that good because it’s a little bit confusing to have english and danish in my head and then writing in danish… I’m sorry, I hope you can understand.
Thanksgiving was awesome and I really enjoyed it. My host family is very lovely and it feels like home here.  The school is very great and the people too. We have lots of international students at the school and it’s awesome to make friends with people all around the world.