Udveksling til Canada

Længde

3 - 12 måneder

Programstart

August 2021

Alder

14 - 19 år

Hvorfor Canada?

Welcome Camp i Toronto

Få en uforglemmelig start på dit ophold!

Alle into-elever starter deres ophold i Canada med en 4-dages Welcome Camp i Toronto. Her vil du møde nye venner og se byens seværdigheder og attraktioner. Det vil blive til en tur op i CN Tower, et besøg til Sky Dome og Royal Ontario Museum, en sejltur på Lake Ontario, opleve gademusik og selvfølgelig shopping. Der vil også være workshops, tips og informationer som vil klæde dig på til en ny hverdag i et nyt land og i en ny familie.

Campen er en uforglemmelig start på dit canadiske eventyr og udvekslingsophold i Canada.

KULTUREN

Canada er en forbundsstat med ti provinser og tre territorier. Styreformen er parlamentarisme, og premierministeren er regeringsleder. Den britiske monark er formelt statsoverhoved. Grænselandene er USA i syd og nordvest (Alaska), og Grønland i nordøst. Kystlinjen vest for landet udgøres af Stillehavet, i øst af Atlanterhavet og i nord af Arktiske Hav. Is, sne og rå natur er hvad de fleste forbinder med Canada. Med et areal på næsten 10 millioner kvadratkilometer er Canada det næststørste land i verden. Alligevel bor her kun ca. 30 millioner mennesker. Men udover rå natur har Canada også tætbefolkede områder og storbyer.

Så man kan sige, at der er noget for enhver smag

I Canada tales der officielt både engelsk og fransk, så der er også mulighed for at opleve den franske kultur i Canada. Vores programmer for udvekslingsstudenter ligger i den engelsktalende del af landet.

INTO-ELEV FRIDA

DIN FAMILIE

Canadierne er meget glade for deres natur og elsker sportsaktiviteter. En stor del af deres fritid tilbringes med traditionelle hobbyer som camping, fiskeri, sejlads, vandreture og udflugter i naturen med picnic.

De er meget stolte af deres land og meget åbne over for andre kulturer.

Det spejler sig i de mange forskellige folkeslag, som i dag lever fredeligt sammen. I Canada tales både engelsk og fransk. 80% af befolkningen betragter engelsk som deres modersmål.

Det er meget normalt at begge forældre arbejder væk fra hjemmet. Derfor er aftensmaden en vigtig del af familielivet for canadierne. Her vender man dagen der er gået, og ser frem til den næste.

En stor del af de canadiske familier er samtidig meget aktive. Dette betyder at du som udvekslingselev med stor sandsynlighed vil opleve udflugter, sportsgrene og aktiviteter som aldrig før. Din familie vil vise dig den bedste side af Canada og derfor skal du være klar på et aktivt år!

DIN SKOLE

Det canadiske skolesystem har et højt niveau. Fransk er obligatorisk til 9. klasse og bliver derefter tilbudt på alle skoler. Læreplanerne er ens for hele Canada. Skoleåret begynder som regel efter ”Labour Day”, den første mandag i september. Undervisningen varer som regel fra 8.00 til 14.30. På din High School vil du sandsynligvis møde internationale elever fra andre lande, da skolerne på vores program samarbejder med organisationer fra hele verden.

DIN FRITID

STÅ PÅ SKI I CANADA

Når du så ikke længere er i skole, stopper det sjove ikke.

I fritiden kan du give sig til en lang række aktiviteter

Alt efter området, vil du kunne stå på ski, sejle i kano eller kajak, ”bungee jumpe”, gå lange ture og meget mere. Samtidig kan du også opleve aktiviteter i forbindelse med skolen. Her er sport populært, og i særdeleshed ishockey. Du kan dog også vælge at engagere dig i aktiviteter som ikke involverer sport. Dette kan være ”Drama”, ”Theater”, ”Choir”, ”Band” og mange flere.

Canada kan byde på mange sjove og spændende aktiviteter, og vi garanterer at du ikke vil kede dig!

Priser

for et skoleår

Canada
Classic

kr. 94.750
  • Du er åben overfor det meste af Canada
  • Inkl. Welcome Camp
  • Inkl. Orienteringsweekend

Canada
Hybrid

kr. fra 114.750
  • Du vælger dit eget skoledistrikt i Canada
  • Inkl. Welcome Camp
  • Inkl. Orienteringsweekend

Canada
Select

kr. fra 149.750
  • Du får lov at vælge skole i Canada
  • Du får mulighed for at vælge formidable områder og højt-rangerede skoler
  • Inkl. Welcome Camp
  • Inkl. Orienteringsweekend

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os