Udveksling til Costa Rica

Længde

5 - 12 måneder

Programstart

August 2021

Alder

14 - 18 år

Tag på udveksling i Costa Rica! Det er et lille land i Mellemamerika. Det er på størrelse med Danmark og har ca. 4 millioner indbyggere. Landet bliver også kaldt den „Rige Kyst“, fordi der er et rigt dyre- og planteliv og en storslået natur, som byder på alt fra tropisk regnskov og vulkanlandskaber til eksotiske strande.

Landet har forskellige indtægtskilder; Turisme og tekstilindustrien har stor betydning. De mere eksotiske områder er dog banan-, ananas- og kaffeplantager, som findes på de fleste vulkanudhæng i den smukke natur. Landet har 9 klimazoner, så der er stor variation i landskabet, når man bevæger sig rundt.

Oplev smuk natur og endnu smukkere dyr. Rejs afsted med into!

Hvorfor Costa Rica?

Introdage i
San José

En blød landing!

Introdagene i San José er den ideelle start på dit eventyr. Du vil få informationer omkring Costa Rica og tips til hvordan opholdet bliver en succes.

Du vil være sammen med andre udvekslingselever, hvilket giver en god og hyggelig start på opholdet. Efter informationsdagene rejser du videre til din værtsfamilie, og dit ophold i Costa Rica er dermed begyndt. 

DIN FAMILIE

„Ticos“ går for at være lykkelige familiemennesker og meget gæstfrie. De holder af traditioner med markeder og fester, hvor man danser og nyder livet.

Der er ofte et meget tæt socialt sammenhold i familien, og man bor ofte i samme by som resten af sin familie. Det betyder også, at man ofte er sammen med familie og venner, når man har fri. Costa Ricanerne er stolte over deres land og deres levevis. De vil meget gerne fremvise deres mangfoldige natur, flora og fauna. 

Som udvekslingsstudent i Costa Rica har du store chancer for at se natur og dyr, som du aldrig har set før

DIN SKOLE

Costa Rica er et moderne demokratisk land, og skolesystemet er meget velfungerende. Det er meget normalt, at der bliver undervist på både engelsk og spansk. Timerne følger en fast undervisningsplan, hvor der dog er mulighed for diverse valgfag. I Costa Rica er skoletiden lang – dog ikke fordi de har mange timer, men mere fordi der forekommer mange pauser imellem lektioner. Dette giver rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og skaffe venskaber for livet

Som udvekslingsstudent i Costa Rica har du store chancer for at se natur og dyr, som du aldrig har set før.

Efter normal skoletid er der mulighed for at dyrke forskellige interesser på skolens områder – fodbold er en af landets helt store sportsgrene.

DIN FRITID

into-elev milou

Costa Rica har et varmt klima, hvor temperaturen hele året svinger mellem 16 og 28 grader. Costa Ricanerne er derfor udendørs meget af året. De har gamle dansetraditioner. Salsa og Costa Ricansk swing er populære aktiviteter. De praktiseres dog i stigende grad af de ældre i befolkningen. Guitaren er et populært instrument og bruges ofte i forbindelse med opførelse af folkedanse til fester og festivals. Pura Vida er talemåden, der hægtes på Costa Ricanerne.

Pura Vida betyder ”rent liv”
eller ”godt liv” og er et udtryk
for deres livsanskuelse

Pura Vida bruges ofte, når man møder venner og bekendte på gaden, eller hvis man hilser på ekspedienten, når man handler i en forretning. Costa Rica er begunstiget med flotte sandstrande, og landets størrelse til trods er der 27 nationalparker. Indbyggerne er naturligt glade og stolte af deres land.

Priser

for et skoleår

Costa Rica
Classic

kr. 77.750
  • Du er åben overfor det meste af Costa Rica
  • Inkl. Introdage i Costa Rica
  • Inkl. Orienteringsweekend

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os