Planlæg dit eventyr som udvekslingsstudent

Har vi fanget din opmærksomhed? Så hæng på her og få masser af information om udveksling og hvilke lande du som udvekslingstudent kan vælge at rejse til!

Hvis du er i tvivl om du skal vælge et semester eller et helt skoleår, eller er det land du ønsker ikke vist? Så kontakt os her, og vi står klar til at hjælpe.

Vi stræber altid efter at give dig en god og personlig rådgivning omkring dit udvekslingsophold – selv efter du har bestilt din rejse hos os.

Generelt om destinationer for udveksling

Her finder du en oversigt over into’s destinationer. Alle vores programpriser inkluderer indkvartering og forplejning hos en værtsfamilie, skolegang på en lokal High School, samt forberedelsesweekend i Danmark forud for din afrejse.

Elever på vores programmer i USA, England, Canada, Irland, New Zealand og Spanien deltager desuden i into’s Welcome Camp ved afrejse om sommeren. Welcome Camp er inkluderet i programprisen*.

På vores High School ophold i Italien er der også en skøn Welcome Camp i det smukke Rom – alt dette kan du læse mere om på de forskellige destinationer vi har.

Er du interesseret at i læse mere om vores Welcome Camps kan du gøre det her.

På mange af vores destinationer vil du i løbet af dit ophold, blive tilbudt at deltage i frivillige udflugter og rejser.

Det er netop disse aktiviteter, som kan være med til at du får en spændende oplevelse med andre elever, som måske også er på deres udvekslingsophold.

Dermed kan du også let få nye bekendtskaber og nye venskaber for livet!

Er du klar til blive udvekslingsstudent med os? Lad os hjælpe dig.

Læs mere omkring vores mange spændende destinationer og bliv inspireret. Vi er her altid for at hjælpe dig, så du kan få det bedste udvekslingsophold og den bedste High School oplevelse.

*Tilkøbes til England og Select programmer