Udveksling i England 

High School udveksling i England med 4 dages Welcome Camp i London og garanti for eget værelse!

Vil du til et engelsktalende land i Europa? Vil du opleve en ny kultur i trygge rammer? Så er England muligvis noget for dig.

Dit udvekslingsophold i England begynder med 4 spændende dage i London. Du vil opleve en af Europas største og mest spændende hovedstæder, sammen med alle de øvrige into-elever fra Europa. Vores camp ledes af into-medarbejdere, som vil være til rådighed 24 timer i døgnet. De vil organisere workshops og sightseeing og introducere dig til nogle af Londons mindre kendte steder. Der vil også være tid til at ose eller shoppe i Londons mange butikker.

Efter din velkomst-camp rejser du videre til din værtsfamilie. Du har mulighed for at vælge at være udvekslingsstudent i 7 regioner i England: South West, South East, Wales/West Midlands, East Midlands, East, North West og North East. Into England vil så vidt muligt forsøge at opfylde dit områdeønske.


 

DET RIGTIGE PROGRAM FOR DIG

Classic
Vores engelske into kontor vil sørge for, at du bliver indplaceret hos en værtsfamilie og i en skole der passer til din profil et dejligt sted i England.

Heritage City Choice
Her har du mulighed for at vælge at bo og gå i skole i den by, der passer dig bedst; Salisbury, Canterbury, Royal Tunbrigde Wells eller Chester

Select
Er det vigtigt for dig at vælge skole, skal du vælge Select.
Du har måske et ønske om at spille et instrument eller udøve en specifik sport?
Er dette noget for dig, får du en liste med skoler at vælge mellem, og her ansøger du om 3 skoler i prioriteret rækkefølge.

England College 16+
Har du et fag som f.eks. musik, media eller hvorfor ikke electrical/electronic engineering som specialinteresse og måske gerne vil arbejde med dette en dag, er dette en fantastisk mulighed for fordybning. Vælger du at tage 2 år, kan du herefter gå direkte videre til et job.


 

Stort og småt om England

England har altid været et monarki og er det største og mest folkerige land i Storbritannien. Landets indbyggere udgør mere end 81% af den samlede befolkning i Storbritannien, mens Englands fastland udgør det meste af de sydlige to tredjedele af øen Storbritannien og deler landegrænser med Skotland i nord og Wales i vest. Andre steder grænser England til Nordsøen, Det Irske Hav, Det Keltiske hav, Bristolkanalen og Den Engelske Kanal. Det er et skovdækket land med et fugtigt havklima ved østkysten og tørrere steder ved vestkysten. Det er her, hvor sort humor startede, man tænker stolt tilbage på kolonitiden, og man gør stadig meget ud af at pleje traditionerne. Lidt anderledes end resten og stadig en del af Europa. Stedet hvor man holder tea-time, golfsporten blev opfundet, og man stadig kører på venstre side af gaden. Et moderne land, hvor menneskene er „easy going“.

Værtsfamilien

De fleste elever bor i den centrale del af England, i nærheden af Chester eller i den sydøstlige del af England, i Gloucester, Salisbury, Canterbury eller Bournemouth. Men vi vil selvfølgelig gerne prøve at opfylde dit ønske, hvis du gerne vil til en speciel by – at være udvekslingsstudent i England handler også om at få et bedre indtryk af kulturen. I England er leveomkostningerne høje, og det er derfor nødvendigt at give værtsfamilierne tilskud til kost og logi. Dette er inkluderet i prisen. Ved udvælgelsen er det selvfølgelig yderst vigtigt for os, at familierne ikke betragter jer som logerende gæster, men som en del af familien. Elever på vores England-program er garanteret eget værelse hos værtsfamilien.

Skole

Fleksibilitet er nøgleordet i det britiske skolesystem. Eleverne opmuntres til at dyrke deres talent mere end blot at være elever på en skole. I de mere veludstyrede skoler har du mulighed for at eksperimentere med helt nye fag som astronomi, økonomi, keramikdesign, tekstildesign, bådbyggeri, musik- og filmproduktion for blot at nævne nogle få. Herudover har du naturligvis mulighed for at vælge de mere traditionelle boglige fag.

Skolen starter som regel i begyndelsen af september. De fleste udvekslingselever kommer ind på 1. årgang på det lokale college. Du vælger typisk 4 fag, hvoraf kun faget engelsk er obligatorisk.

Dette vil sige, at du foruden engelsk har mulighed for at vælge fag som f.eks. engelsk litteratur, miljø, historie og informationsteknologi, eller jura, medie, musik, sprog, filosofi, teater, sport og politik. Tilbuddet af fag varierer fra college til college. Det, som nok vil være meget anderledes fra din danske skole er, at du i England med fire fag på skemaet, sandsynligvis kun vil have omkring 20 timers undervisning om ugen. Den ledige tid i skolen kommer du til at bruge på lektier og anden forberedelse. Det er vigtigt, at du bliver på skolen og laver denne forberedelse, idet det er på skolen vennekredsen findes. Dog er det meget let at være udvekslingsstudent i England, og de engelske elever vil sørge for at tage godt imod dig.

 

England Classic
Længde

Skoleår

afrejse

Aug/Sep 2020

Velkomstcamp

Valgfri 5.900DKK

Pris

74.300DKK

 Heritage City Choice
Længde

Skoleår

afrejse

Aug/Sep 2020

Velkomstcamp

Valgfri 5.900DKK

Pris

83.900DKK

England college 16+
Længde

Skoleår

afrejse

Aug/Sep 2020

Velkomstcamp

Valgfri 5.900DKK

Pris

79.300DKK

England Select Program
Længde

Skoleår

afrejse

Aug/Sep 2020

Velkomstcamp

Valgfri 5.900DKK

Pris

85.900DKK

Skolen i England er opdelt i 3 terms: september til november, nytår til påske og fra påske til eksamensperioden i juni. Skoledagen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00. De fleste elever spiser frokost i skolens kantine. Skoleformerne i England er enten Grammar Schools, Technical College, Sixth Form Colleges eller Academies. Skolesystemet i England afsluttes med GCSE (General Certificate of Secondary Education), når eleverne er ca. 16 år. Elever som fortsætter deres uddannelse efter 11. klasse tager AS-exams og A-levels (Advanced Levels) når de bliver 18 år. A-levels svarer til studentereksamen og er adgangsgivende for universiteter og videregående uddannelse.

Hos into kan du vælge at ansøge og ønske specifikke skoler, hvis du har bestemte ønsker til fag eller decideret skole. Du har også mulighed for at ønske et bestemt geografisk område, du ønsker at bo i. Kontakt os for at høre mere.

Sport

Englænderne elsker at spille fodbold, rugby og golf. Men du vil også finde mere eksotiske sportsgrene, som f.eks. snooker, dart og cricket, hvor et enkelt spil kan vare flere dage. Vi anbefaler alle elever at deltage i sportsgrene, da du herigennem vil få mange nye venskaber og oplevelser.

Engelsk kultur

England er et land med en historie der strækker sig helt tilbage til oldtiden, med historiske monumenter som Stonehenge, og en af Europas mest pulserende moderne metropoler i form af London. Tag et år som udvekslingsstudent i England og oplev det rige udbud af kulturelle udfoldelser du kan finde i England. Som udvekslingsstudent i England kommer du til at opleve de frodige, grønne og fredfyldte Engelske landskaber.

Det engelske landskab er idyllisk, fyldt med bakker, gamle kirker og får der græsser – de mange fredsfyldte nationalparker med fantastiske naturoplevelser står som den totale modsætning til det pulserende storbyliv i London, så man kan finde sig til rette lige meget om man er mere til storbylivet eller det landlige.

Lige meget hvor du tager på udveksling i England, vil du dog møde den unikke engelske kultur – hvor der dog er ret væsentlige forskelle fra den danske. For eksempel lægger de fleste meget iøjnefaldende mærke til at Englænderne kører i den ”forkerte” vejbane, og mange lægger også meget mærke til de specielle dobbeltdækkerbusser, som er anderledes end hvad man er vant til i resten af Europa.

Politiet har meget traditionel beklædning i England og bærer ikke pistol – dette er også noget anderledes, end hvad man er vant til i Danmark. Der er også stor forskel på madkulturen i England og Danmark og resten af Europa. Der er mange fastfood restauranter i gadebilledet, og Englænderne minder lidt mere om amerikanere end Europæere, når det kommer til deres forhold til take-away. Samtidig har man tradition for at holde længere frokostpauser end i Danmark, og det er også mere udbredt at gå på cafe, fremfor kantine.

England har sin historie som tager afsæt i at være centrum for den britiske imperiske supermagt, og har gennem handel og indvandring opnået en meget multikulturel sammensætning. Som dansker vil du lægge mærke til den større diversitet – og du vil få et større indblik i forskellige kulturer.

 

“Heritage City Choice” Program

Vores program “Heritage City Choice” er et meget godt valg. Dette program giver dig muligheden for at vælge en by, og vi garanterer, at du kommer til den by, som du ønsker! Vi har fire historiske byer at tilbyde dig, og vores Englandskontor har været repræsenteret her i rigtig mange år.

Vores byer er Chester, Salisbury, Royal Tunbridge Wells og Canterbury. De alle har én ting til fælles: de er fulde af tradition, levende historie og smuk arkitektur: de er smukke, levende og trygge steder. Det engelsk, der tales her, er fri for stærke regionale accenter. Med andre ord så er du sikker på at komme til et fantastisk sted.

Chester

Chester er en historisk by med romersk oprindelse, der ligger omkring 25 km syd for Liverpool. Den har 70.000 indbyggere og betragtes som en af de rigeste områder i England, udover det vestlige London.

Magtindgydende røde sandstensmure fra romertiden omgiver de smukke Tudorhuse. I hjertet af den victorianske by finder du den gotiske Chester katedral. Floden Dee løber langs byens mure. Mange roklubber træner her, og Chester hestevæddeløb er en stor begivenhed. Unikke er rækkerne af de toetagers, træindrammede butiksgallerier, der inviterer dig til sightseeing og shopping. Chesters skoler er blandt de bedste i landet og kan tilbyde mange sportsgrene. Selv ridning og cykling kan vælges på skemaet.

Salisbury

Salisbury er en af Englands smukkeste byer og ligger i gåafstand fra Stonehenge. Dens historie går tilbage til 2400 f.kr. Det er en flodernes by: Avon, Nadder, Ebben, Wylye og Bourne flyder sammen her. Salisbury har 45.000 indbyggere og ligger 120 km fra London. Skolerne har et fremragende renommé. Her kan du også spille fodbold og cricket sammen med mange konventionelle sportsgrene, og London kan hurtig nås med tog.

Royal Tunbridge Wells

Royal Tunbridge Wells har omkring 56.000 indbyggere og er kun 30 minutter væk med tog fra London. Byen er berømt for sine mineralkilder og blev navngivet “kongelig”, fordi det var den foretrukne spa af den kongelige familie under regeringsperioden D.I.I, i 1606. Men det er ikke kun kilderne der gør Royal Tnbridge Wells til et fantastisk sted at opholde sig: hvad siger du til et shoppingmaraton i Pantiles? Her finder du mange ekstraordinære butikker, gallerier, restauranter, barer og caféer. Om sommeren er der live musik, et modemarked og en gastronomisk festival. Der er fem fremragende gymnasier at gå på, og sport er meget vigtig her.

Canterbury

Canterbury, med sine 43.000 indbyggere, ligger i nærheden af London. Der er stor alsidighed her, de fleste af Englands forskellige etniske grupper bor her side om side. Canterbury Cathedral var det religiøse centrum for den anglikanske kirke i Middelalderen og er stadig hovedsæde for biskopper i dag. Canterbury lavede historie især igennem Chaucer’s verdensberømte “Canterbury Tales”. Canterbury var en af de vigtigste middelalderlige byer i Europa. Den historiske fortid kan stadig ses i dag i de mange Tudor-huse der er et kendetegn ved byen. Fremragende skoler tilbyder mange interessante sportsgrene, fra roning, fodbold til ridning. I løbet af sommermånederne er der også mange andre spændende arrangementer f.eks. Rock Pop Festival. Kedsomhed eksisterer ikke her!

Gratis og uforpligtende interview

Select program

På England Select kan du vælge skole selv. Klik på linket til højre og se eksempler på de muligheder der er. Få mere information om skolerne på vores Select Program, ved at udfylde online ansøgningen her på hjemmesiden, eller send os en e-mail.

College 16+

into`s program College 16+ er et absolut gennembrud inden for akademiske programmer.

Minimumsalderen er 16 år og er perfekt for elever på 17 eller 18 år, som fx har afsluttet deres studentereksamen, og som ønsker at uddybe deres viden indenfor visse fagområder med en undervisning der foregår på engelsk.

College 16+ er din chance for at studere de fag, der kan føre direkte til dit drømmestudie- og job. Her er tale om f.eks. kriminalteknisk videnskab, IT, media, spildesign, modedesign, fotografi, kunst, musikproduktion, turisme, journalistik, videnskab, landbrug, dyrevelfærd, flymekanik, sport og administration af eksempelvis sportsklubber, skov eller landbrug.

Dine muligheder på College 16+ er uendelige

De udbudte fag er specifikke og både fremtidsrettede og anvendelses- orienterede.

College 16+ programmet er ”talent”-baseret og begrænset til 20 elever pr. klasse. Lærerne er højt kvalificerede til deres fag. Det er en unik mulighed for at yde dit bedste, vise dine resultater frem og få dem bedømt på en International Standard.

College 16+ vælger faget frem for skolen

Vores kontor i England placerer dig på det college, som bedst matcher dine fagønsker. Derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kontor, for at få råd og vejledning til dit valg. Valget er dit og det er din chance for at finde ud af, hvilken vej du vil i livet. Kombinationen af små klasser og fantastiske lærere, som også er professionelt aktive i deres felt udenfor college, samt din egen indsats, er med til at gøre dit udvekslingsophold i England vellykket.

Hvis du drømmer om en fremtid indenfor kunstverdenen, skal der fremvises nogle af dine egne værker, så dine kommende lærere kan bedømme dine evner i forbindelse med din optagelse.

Hvis sport er din store interesse, får du undervisning på et ekstremt højt niveau. Sport er ikke kun for aktive idrætsudøvere. På College 16+ er der fag og programmer, som kan forberede dig til en fremtid indenfor administration i f.eks. store sportsklubber eller rideskoler.

Indenfor ingeniørarbejde og videnskab udbydes et bredt udvalg af fag med avancerede designteknikker for alt fra luftfart til civilingeniør og videnskabelige teorier. Fagene afsluttes ikke med eksamen i traditionel forstand. Dine resultater og indsats bedømmes individuelt af dine lærere ved fagets afslutning.

Vores elever indkvarteres hos lokale værtsfamilier.

Welcome camp

Vores London Welcome Camp er den ideelle start på dit engelske eventyr! Campen varer 4 dage og er inkluderet i programprisen. Se en video af Welcome Camp’en i London, nedenfor.

Når du ankommer til England vil into-teamet stå klar og sørge for, at du kommer trygt til campen, sammen med resten af gruppen. Alle vores europæiske into elever, deltager i campen. Så du vil ikke kun være sammen med andre danske elever, men også andre europæere.

Du kan se frem til at besøge London Eye, Madame Tussaud og Tate Modern. Komme på en tur gennem den kulinariske Chinatown og besøge the Strip ved Buckingham Palace. Du vil også opdage de mindre berømte steder i London og have tid til at shoppe.

På campen vil der, udover sightseeing, være workshops og selvfølgelig masser af tips og oplysninger, som vil lette overgangen til dit nye værtsland og familie.

Vores into-team er til rådighed 24 timer i døgnet.

Eksempel på Welcome Camp
Dag 1: Workshop, bådtur på Themsen, se Big Ben og endnu mere sightseeing!
Dag 2: Workshop, se Buckingham Palace, shopping i Covent Garden, besøge Chinatown og fritid
Dag 3: Workshop, se London Eye, Suspension Bridge, Madame Tussaud og fritid
Dag 4: Morgenmad, workshop, pakke og så er det afsted til din værtsfamilie!

 

Picture time
Der vil være masser af tid, til at tage billeder af byen
Big Ben
Billede foran Big Ben
Gruppefoto
Gruppefoto i en af London Eye’s “kapsler”
Gruppefoto
Gruppefoto med alle de studerende på Welcome Camp’en i London
Parlament huset og Big Ben
Hvem kender ikke dette billede!
London Eye
Vi besøger det gigantiske pariserhjul
Katja i England                     Skoleår 2014-2015

Jeg valgte at tilbringe ni måneder i England, hvor jeg blev placeret i Chester. Nogle af de første forskelle på Danmark og England, som man opdager er, at i England kører de i den modsatte vejbane. Man ligger også mærke til de mange bakker og bjerge, om vi jo ikke rigtig har i Danmark. De første par dage fandt jeg også hurtigt ud af, at man spiser meget usundt i England. Og at det er noget helt andet mad, end hvad vi er vandt til i Danmark. Det værste jeg måtte vænne mig til, var nok den anderledes madkultur og så, at man ikke rigtig cykler i England. Det var meget sjældent man så en person på cykel og der var heller ikke rigtig nogen cykelstier.

Læs mere ➧

Bente i England                     Skoleår 2014-2015

Sidste år var jeg udvekslingsstudent i England.
Jeg havde en rigtig dejlig værtsfamilie. Jeg havde kun en værtsmor, men hun var rigtig sød og var god til at passe på mig. Og jeg har oplevet en masse på dette år.
Jeg synes at England er et smukt land. East Yorkshire har noget smukt natur, men også byer som York er smuk. Typisk engelsk!

Læs mere ➧