Bente i England
Skoleår 2014-2015

Jeg var ikke særlig nervøs, på min første skoledag. Jeg var mere nysgerrig efter at se, hvad der ventede mig. Min værtsmor havde kørt mig til skole og jeg skulle mødes med en anden udvekslingsstudent Vi fik en rundvisning af en af de studerende, inden vi skulle ind til vores ‘stamklasser’ og møde vores tutorer. 

Jeg har altid syntes, at det var super sjovt, når alle os udvekslingsstuderende og de engelske studerende, allesammen sad rundt om et bord i det fælles rum og bare snakkede og fortalte vittigheder. De var alle meget interesserede i, hvordan det er at bo i Danmark. Jeg kunne også godt lide, at vi tog ud og skøjtede i skolen og de studerende ville gerne spørge ind til, om man også gør sådan noget i Danmark.

Et par uger gik jeg til netball, og jeg kunne godt lide sporten, men holdet var ikke særlig godt. Alle dem på holdet var ældre kvinder og jeg følte ikke rigtig at jeg passede ind. Jeg har også spillet rugby på Y12 holdet. Vi kæmpede mod et Y13 hold. Det var virkelig sejt at gøre det, og jeg kunne godt nok også mærke det i mine muskler, dagen efter. Jeg gik også til gymnastik, og det var der mange der gjorde, for at blive bedre i andre sportsgrene.

Jeg har oplevet mange sjove ting i løbet af dette år, og der er helt sikkert blevet lavet en masse vittigheder om vores kulturelle forskellige. 

Jeg kan grine om så mange ting i løbet af dette år. Vi kunne altid lave en masse vittigheder om vores kulturelle forskelle. Alt i alt et år jeg altid vil huske!