Udveksling til Holland

Længde

1 - 12 måneder

Programstart

August 2021

Alder

14 - 19 år

Holland er landet hvor tradition og innovation flettes sammen: kunstneriske mesterværker, århundreder gamle vindmøller, tulipanmarker og romantiske caféer med levende lys sameksisterer med visionær arkitektur og banebrydende design.

Hvorfor Holland?

KULTUREN

“Hagelslag” er en af de ting du ikke kommer til at kunne undgå, hvis du tager til Holland. Du vil enten blive afhængig eller afsky, den krymmel hollænderne kommer på deres toastbrød marmoreret med sukker, der kommer i alle farver og smagsvarianter. Hvis du tænker på multi farvet krymmel på cupcake – har du helt ret! Hollænderne spiser det til morgenmad, om det så er  på rundstykket eller  på yoghurt.

Udover “hagelslag” er holland hjemland for et hav af oste, salt lakrids, friture og ikke mindst deres national kage sirups vafler. “Stroopwafels”, som de kaldes, er en yderst kompakt vaffel med masser af sirup imellem. Hollænderne har tilmed designet brede kaffekopper med to håndtag, som passer til at vaflen kan ligge på toppen af koppen af den dampende kaffe, så den smelter og bliver blød og saftig.

I ET MED NATUREN

DIN FAMILIE

Du vil blive placeret hos vores omhyggeligt udvalgte værtsfamilier.

Den hollandske familiestruktur er meget lig den danske. Hollænderne er generelt lette at omgås og har et lyst og let sind.

DIN FRITID

FELTHOCKEY

Med fabelagtig pandekage-fladt, naturskønt landskab, er “two-wheeling” en af det hollandske livs største glæder – uanset mod- eller medvind. Mens de cykler elskende hollændere praktisk talt lever på deres godt brugte, elskede “fietsen” (cykler). På trods af at mange af cyklerne i Holland er berygtet for kun at være udstyret med pedalbremser, er cykling for dig som elev et vidunderligt middel til at udforske og komme rundt. Cykeludlejningssteder er allestedsnærværende, og landet krydses med ca. 32.000 km cykelstier, inklusive de hollandske ‘motorveje’ til cykling.

Derudover er felthockey er en populær sport i Holland med en kvart million registrerede medlemmer af KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond eller Royal Dutch Hockey Association). Hockey spilles af mænd, kvinder, drenge og piger på alle niveauer. Der vil altså være rig mulighed for at du kan få lov til at prøve dine hockey skills af.

PRISER

for et skoleår

Holland
Classic

kr. 79.750
  • Oplev den hollandske kultur!
  • Inkl. Orienteringsweekend
  • Inkl. Introdage i Holland

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os