Hvad er udveksling?

Et ophold som udvekslingsstudent er en af de absolut bedste måder for dig at prøve dig selv af på. Du kommer ud og står på egne ben uden dine forældre, du får nye venner i en anden kultur, og du bliver rigtig god til at tale et andet sprog.

Udvekslingsopholdet er derfor på alle måder et ophold, der kan styrke dine kompetencer både fagligt og socialt

Derudover er det et eventyr. Du kommer til at være helt “alene” i et fremmed land. Du skal lære andre skikke og normer. Du skal prøve at gå i skole på en helt anden måde. Det er noget, der kræver mod at kaste sig ud i. Men det bliver et eventyr.

Lider du af forfærdelig udlængsel, en brændende nysgerrighed eller en dyb kærlighed til et andet sprog og en anden kultur, er et udvekslingsophold den helt rigtige måde at prøve det af på. Et udvekslingsophold er en uforglemmelig oplevelse, hvor du får gode oplevelser og gode venner, får svar på en masse spørgsmål og lærer nyt om en anden kultur

Når du er på udveksling, kommer du til at leve som de lokale. Spise deres mad, tale deres sprog og gå i deres skole

Et udvekslingsophold er derfor med dig resten af livet.

Spørger du tidligere udvekslingsstuderende, vores returnees, kan det være meget forskelligt, hvad der fremkalder minder om deres udvekslingsophold hos dem. For nogle er det duften af krydret mad, der bringer minderne om de mange middage med værtsfamilien frem. For andre er det følelsen af sand mellem tæerne, der får dem til at tænke på de gange, de har siddet på stranden efter skole med deres nye venner. For atter andre er det en kold vind, der bider i kinderne, og minder om de mange udendørsaktiviteter, der var efter skole

Elsker du at rejse og at lære nye sprog og kulturer helt tæt på? Kunne du tænke dig at få uforglemmelige oplevelser med hjem i håndbagagen og venner fra hele verden?

Ja!

Så er et udvekslingsophold det helt rigtige for dig. Into High School kan sende dig til en lang række forskellige lande, og sørger for at det hele kommer til at foregå under trygge og ordnede forhold.

Hent vores brochure

Kontakt os