Udveksling i Irland

 

Vil du til et engelsktalende land i Europa med smukke landskaber og en gæstfri kultur?

Dit udvekslingsophold i Irland begynder med vores 4 dages velkomstcamp i hovedstaden Dublin. Du vil med garanti falde for Irland i løbet af dagene, særligt hvis du kan lide smuk natur, liv og festlige festivaller. Irlands befolkning er varme og ærlige mennesker, og du vil blive modtaget som et medlem af familien. Efter et skoleår i Irland vil du tage hjem til Danmark med fantastiske minder fra denne grønne ø. 

Irland

Irland er et ø-rige som af dets indbyggere kaldes „The green Isle“, den smaragdgrønneø. Og med rette, for Irland har en utrolig smuk natur præget af grønne marker, bakkede landskaber og mange søer. Der er mange nationalparker og floden „Shannon“ er en stor og betydelig seværdighed. Irlands varetegn er det grønne firkløver, „The Shamrock“.

Værtsfamilien

Irlænderne er meget gæstfrie og familieorienterede. Du vil hurtigt blive integreret i din værtsfamilie og føle dig som et familiemedlem og ikke som gæst. De spiser en solid irsk morgenmad om morgen, boller med marmelade og om eftermiddagen fx. „Fish and Chips“.

Elever på vores Irland-udvekslingsprogram er garanteret eget værelse hos værtsfamilien.

High School Irland

Skolerne i Irland er for det meste rene pige- eller drengeskoler. De er privatejede og orienteret efter det statslige uddannelsessystem. Skolerne er opdelt i 2 cykluser: junior-cyklus for elever i alderen 12 – 15 i klasserne 5. – 8. og senior-cyklus for elever i alderen 15 – 18 i klasserne 9. – 12. into udvekslingsstudenter vil blive placeret i senior-cyklus.

IRland
Længde

Skoleår

afrejse

September 2020

Velkomstcamp

Inklusiv

Pris

84.300DKK

Gratis og uforpligtende interview

 

Welcome camp i Dublin

I begyndelsen af ​​dit udvekslingsophold vil du deltage i vores Orientation Camp i Dublin. Dublin byder på masser at se og opleve. Lad dig rive med af den festlige stemning fra gademusikanterne og nyd den friske luft i løbet af en kort gåtur med fantastisk kig ud over havet. Camp’en byder på en række workshops, der forbereder dig på dit ophold i Irland, men giver samtidig rigelig tid til at besøge de mange seværdigheder i storbyen.

Din rejse til Irland starter med afrejsen i København. Du vil flyve via Tyskland og dermed samles med vores into-deltagere fra de øvrige europæiske destinationer, så I sammen kan følges videre til jeres nye eventyr i Irland. Det betyder, at du fra starten af dit ophold vil opleve en skøn og spændende international atmosfære. Fra Tyskland sørger Into-medarbejdere for at hjælpe jer frem til Camp’en i Dublin.