Hvem er vi?

På mail og telefon vil du primært møde Nikolaj og Christoffer. Vi står klar med information og gode råd, og er med til at sikre at du får et fantastisk udvekslingsophold.

John Douglas Fisher er CEO og Ejer af into High School. Han har dermed det øverste ansvar for into’s europæiske kontorer, og er i tæt kontakt med både nye og eksisterende partnere. John sørger for et konstant og smidigt samarbejde mellem de forskellige into-kontorer. 

Nikolaj er Country Manager for into High School DanmarkHan er ansvarlig for de danske elever der rejser afsted, og er både i kontakt med elever, forældre og internationale samarbejdspartnere. Nikolaj arbejder tæt sammen med John, for hele tiden at kunne tilbyde den bedste service og støtte til vores elever. Nikolaj har selv været udvekslingsstudent i USA, og kan vejlede omkring alle aspekter omkring et udvekslingsophold. 

Christoffer er Administration Manager. Christoffer er dygtig til at sparre med vores elever om ansøgningsprocessen og han kan også kontaktes i løbet af udvekslingsåret. Han er i tæt kontakt med intos partnere, og kan skræddersy et program der passer netop til dig. Han er også ansvarlig for intos interviewere. Disse er tidligere into elever der, efter træning, kan stå for interviews med nye kommende udvekslingselever og deres forældre, så de kan give information og godkende elever til et udvekslingsophold.

 

Interviewere:

Kimi Kreilgaard, København og Varde, Jylland
Tidligere udvekslingsstudent med into i Brasilien 2014

Emma Ellitsgaard, Holbæk og Sjælland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2016

Hannibal Vad, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2016

Maja Andersson, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2016

David Nitze, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i Canada 2011

Olivia Milred Søndergaard, Nord- og Østjylland
Tidligere udvekslingsstudent med into i England 2016

 

Caoimhe Willemoës Fyn, Odense

Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2012

Laura Witt, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2017

Nikoline Marie Nielsen, Østsjælland, Køge
Tidligere udvekslingsstudent med into i England 2016

Emilie Rahr Zacharias, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2017

into har desuden en lang række af aktive returnees, som har været udvekslingsstudenter med into forskellige steder i verden. Dem kan du altid få en snak med hvis du ønsker at høre mere om et specifikt program/destination.

 

Nikolaj Jespersen Råberg

Nikolaj Jespersen Råberg

Country Manager

77 34 77 08

Christoffer Højmark Thomsen

Christoffer Højmark Thomsen

Administration Manager