Hvem er vi?

På mail og telefon vil du primært møde Nikolaj, Josefine, Sheila og Catharina. Vi står klar med information og gode råd, og er med til at sikre at du får et fantastisk udvekslingsophold.

Catharina er Country Manager for into High School DanmarkHun er vores øverste ansvarlige, og er både i kontakt med elever, forældre og internationale samarbejdspartnere. Catharina har selv været udvekslingsstudent i USA, samt værtsmor for en student, medens hendes egen datter var på udveksling. Dette har givet stor indsigt i branchen, og bred forståelse for udveksling fra flere perspektiver.

Sheila er Student Administration Manager. I 2009/10 var Sheila i USA på et udvekslingsophold i Minnesota. Under studietiden har hun været tilknyttet kontoret som Student Administrator på deltid i et par år. Nu er hun tilbage på fuldtid efter afsluttede studier. Sheila er dygtig til at sparre med vores elever; om hvordan det er at være udvekslingselev, om ansøgningsprocessen, og hun kan også kontaktes i løbet af udvekslingsåret. Hun er i tæt kontakt med intos partnere, og kan skræddersy et program der passer netop til dig. Hun er også ansvarlig for intos interviewere. Disse er tidligere into elever der, efter træning, kan stå for interviews med nye kommende udvekslingselever og deres forældre, så de kan give information og godkende elever til et udvekslingsophold.

Josefine er Student Administrator. I 2014/15 var Josefine selv med into på udveksling i Arizona. Derfor er hun ofte sparringspartner for vores elever i forbindelse med ansøgningen eller i løbet af udvekslingsrejsen. Hun er også en af intos interviewere.

Nikolaj er Financial Analyst. Han var på udveksling med into i 2012/13 i Michigan. Nikolaj er også i kontakt med eleverne, og har i flere år været med til at arrangere Orienteringsweekenden i København. Han har hovedansvaret for at udarbejde kontrakter, og han kan vejlede mellem forskellige betalingsløsninger.

Interviewere:

Kimi Kreilgaard, København og Varde, Jylland
Tidligere udvekslingsstudent med into i Brasilien 2014

Emma Ellitsgaard, Holbæk og Sjælland.
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2016

Hannibal Vad, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2016

Maja Andersson, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2016

David Nitze, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i Canada 2011

Olivia Milred Søndergaard, Nord- og Østjylland
Tidligere udvekslingsstudent med into i England 2016

 

Caoimhe Willemoës Fyn, Odense

Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2012

Laura Witt, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2017

Nickey Ramirez, Fyn
Tidligere udvekslingsstudent med into i Spanien 2016

Nikoline Marie Nielsen, Østsjælland, Køge
Tidligere udvekslingsstudent med into i England 2016

Emilie Rahr Zacharias, København
Tidligere udvekslingsstudent med into i USA 2017

into har desuden en lang række af aktive returnees, som har været udvekslingsstudenter med into forskellige steder i verden. Dem kan du altid få en snak med hvis du ønsker at høre mere om et specifikt program/destination.

 

Catharina H. Kristensen

Catharina H. Kristensen

Country Manager

Josefine Hove Kristensen

Josefine Hove Kristensen

Student/Marketing Administrator

Sophia Sparring

Sophia Sparring

SoMe ansvarlig

77 34 77 08

Sheila Rasmussen

Sheila Rasmussen

Student Administration Manager

Nikolaj Jespersen Råberg

Nikolaj Jespersen Råberg

Financial Analyst/Student administration