Ledige stillinger

Lokal-representant i Danmark

into high school er ved at opbygge vores afdeling for inbound-elever til Danmark. Mange elever fra hele verden drømmer om at komme til Danmark og læse et år på et dansk gymnasium, før de vender hjem og fortsætter deres videre studier i hjemlandet.

into søger derfor åbne og nysgerrige personer, som har lyst til at være en del af intos inbound-netværk og arbejde som lokalrepræsentant for vores inbound-elever.

Jobbet er super fleksibelt og kan varetages fra din bopæl og dit nærområde.

Du skal hjælpe os med at finde frem til interesserede værtsfamilier, som er åbne for at have en ung studerende mellem 15 og 18 år boende i deres hjem i et skoleår. Du besøger familien og vurderer, om de kan godkendes som værtsfamilie.

I løbet af skoleåret vil du have løbende kontakt til eleverne i dit område, så du kan vurdere om de trives eller har behov for hjælp fra into.

Krav til dig:

  • Moden person med et godt netværk – gerne lokalt
  • Du arbejder hjemmefra og i dit eget område.
  • Gode evner til at opsøge lokale familier med interesse i at blive værtsfamilie for en elev fra udlandet
  • Fleksibel og villig til at agere med kort varsel
  • Pligtopfyldende og oprigtigt interesseret i at være den lokale livline til dine inbound-elever i tilfælde af behov for hjælp under deres ophold

Vi søger flere lokal-repræsentanter fordelt rundt i Danmark. Der er ikke krav om at du kommer til vores kontor i forbindelse med dit arbejde for into. Du arbejder lokalt.

Vi glæder os til at høre fra dig. Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os per mail.

Send din ansøgning og CV til os snarest muligt: denmark@into-exchange.com

Interviewer til vores udvekslingsprogrammer

into high school søger løbende nye interviewere, som kan bidrage i forløbet med interview og godkendelse af vores kommende udvekslingselever. Alle elever, som rejser ud med into, kommer først til et personligt møde med en af vores interviewere. Her får de svar på alle deres spørgsmål, og into får et nærmere indtryk af eleven og dennes forældre. Desuden testes elevens sproglige færdigheder og på baggrund af det generelle indtryk af mødet, vil eleven blive godkendt til næste fase i ansøgningen.

Jobbet er en spændende fleksibel bibeskæftigelse og vil foregå i dit geografiske område af Danmark. Du er muligvis studerende ved en videregående uddannelse og kan passe dette job ved siden af dine studier.

Du får desuden mulighed for at deltage aktivt i vores årlige forberedelsesweekend for elever, som skal ud på deres spændende udvekslingsår. Nogle interviewere får desuden tilbud om at deltage som campleader på Welcome Camps på nogle af vores destinationer.

Krav til dig:

  • Into Returnee eller andre gode erfaringer med ophold i udlandet
  • Du skal have internet og telefon
  • Mindst 18 år
  • Fleksibel og villig til at agere med kort varsel
  • Pligtopfyldende og interesseret i at tilegne dig viden om vores spændende programmer

Startdato: Efter aftale

Kun skriftlige henvendelser.