Udveksling i New Zealand

 

Alle har prøvet at spise en Kiwi. Men vidste du også, at Kiwien er en fugl på størrelse med en høne, bare uden vinger og som bor i jordhuler? Kiwien er et uofficielt vartegn for New Zealand. Landet er delt op i en nordlig og en sydlig ø. Det indre er meget bjergrigt, mens man ved kysterne finder kilometerlange sandstrande. De ca. 4,5 millioner indbyggere lever primært af turisme og fåreavl, og størstedelen af befolkningen bor i storbyerne Auckland, Christchurch og Wellington.

Maori er landets urindbyggere og de udgør ca. 10 % af befolkningen. Maorierne gør meget ud af at varetage og pleje deres traditioner, og du vil helt sikkert lære en del om dem under dit ophold. into sender ca. 100 deltagere til New Zealand hvert år.

Et skoleår i New Zealand er det ultimative eventyr, og du vil med garanti få en oplevelse for livet som udvekslingsstudent. Du skal tage til New Zealand, hvis du elsker smuk natur, vilde aktiviteter og nye kulturer.

Dit ophold i New Zealand begynder allerede, når du sender din ansøgning til into high school og indleder din ansøgningsproces hos os.

New Zealand Classic

Vores New Zealand Classic program har få pladser om året. Skynd dig at booke interview, hvis du vil til New Zealand som udvekslingsstudent og er åben over for hvilken region og skole du bliver placeret på.

New Zealand Select

Vores Select program i New Zealand er for dig, hvis du ønsker en skræddersyet oplevelse. Du vælger selv mellem en række skoler over hele New Zealand.

Indkvarteringen foregår hos familier, som melder sig af interesse og nysgerrighed efter at byde et ungt menneske velkommen til deres liv og hverdag i New Zealand. Både familierne og skolerne er meget engagerede i elevens ve og vel, og de har en oprigtig interesse i at give de internationale elever en oplevelse for livet, når de bliver udvalgt til at være udvekslingsstudent i New Zealand.

Det er et meget personligt og populært program, med venlige værtsfamilier og skoler. Vores partner har personligt besøgt og godkendt alle de +20 skoler, som vi arbejder sammen med. Hvis du har ønsker om specifikke fag, specifikke fritidsaktiviteter, geografisk beliggenhed for dit ophold eller på anden måde har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde den rigtige skole og område for dig.

Værtsfamilien

New Zealænderne kalder sig selv Kiwier. Det er et hyggeligt og afslappet folkefærd, og du vil hurtigt føle dig hjemme. Deres kulturelle samfund er blevet skabt af Maoris traditioner og immigranter fra Asien og Europa. Vi har kun haft gode erfaringer med vores værtsfamilier. De er åbne og interesserede i andre lande og deres kulturer, og de elsker at vise deres land til deres „exchange student“. New Zealænderne kan godt lide at rejse og er i det hele taget meget aktive udendørs. Du vil hurtigt opleve at især udendørsaktiviteter spiller en stor rolle, og at mulighederne for at dyrke dem er mangfoldige. 

High School

Skoleåret i New Zealand er opdelt i 4 „terms“, hver term varer ca. 10 uger. Eleverne har 5-6 fag per term, hvoraf nogle er bestemt i forvejen som samfundsfag, matematik, naturfag og andre er valgfrie, så som fashion-design, foto, musik, handel, sprog, økonomi, maori sprog og kultur,
billedkunst, web design, IT osv. I mange skoler bruges der skoleuniformer, undtagen hvis du går i 3G. Undervisningen i New Zealand engagerer eleverne i diskussioner i klassen, og lærerne tager elevernes læring seriøst. I New Zealand skal der betales skolepenge. Dette gør et ophold i New Zealand noget dyrere end i andre lande. Skolepengene er med i den pris, du betaler til into.

Sport og fritid

Udvekslingsstudenter kan deltage i skolens „Outdoor Education“ program. Dette indeholder sportsgrene som sejlads, at surfe, at stå på ski, kajakroning, gletsjervandring og klatring.
Skoleudflugter til „walewatching“, svømme med delfiner og ture til skolens egen skihytte står også på programmet, afhængigt af hvor i New Zealand du kommer til at bo. Fritidsaktiviteterne i New Zealand er unikke og meget spændende. Mange af fritidsaktiviteterne kommer til at foregå gennem din High School eller College.

Skolerne har en international direktør eller koordinator, som har det specikke mål at få de internationale elever til at føle sig godt tilpas og i det hele taget få det optimale ud af deres ophold. Skolen er vigtig i New Zealand, og skolearbejdet skal du tage alvorligt. Men det er også en klar holdning hos vores skoler i New Zealand, at der er mange timer i døgnet, hvor du ikke går i skole. Disse timer skal bruges til at opleve det fantastiske land og få mange gode oplevelser med hjem, når året er slut.

New Zealand Classic
Længde

Skoleår

afrejse

Juli 2020

Velkomstcamp

Inklusiv

Pris

89.700DKK

New Zealand Select
Længde

Skoleår

afrejse

Juli 2020

Velkomstcamp

Inklusiv

Pris

Fra 125.000DKK

Gratis og uforpligtende interview

Frederikke
Christchurch, New Zealand

Kia Ora! Sådan hilste folk i New Zealand på hinanden, og det har forskellige betydninger. Det kan både betyde “hej”, men også “tak”.

Jeg har været på udveksling i New Zealand i fem måneder. Jeg valgte det program, hvor man selv vælger hvilken skole og hvilken by, man vil bo i.

Jeg gik på Papanui High School i Christchurch, en stor skole med en masse internationale studerende. Det startede med en introduktionsuge for alle nye internationale studerende, hvor vi lærte hinanden og skolen, at kende.

Læs mere ➧

Welcome camp

Før dit udvekslingsophold begynder, vil du deltage i den populære Welcome Camp i Auckland. Herefter rejser du videre til din endelige destination og værtsfamilie.

På campen vil du møde elever fra mange andre lande, der ligesom dig skal tilbringe et halvt eller helt skoleår i New Zealand. Dagene går med introduktion til dit nye land, tilvænning til det anderledes klima og tidszoner, information om traditioner og levevis og i det hele taget forberedelse af dig til at skulle bo hos en ny familie om ganske få dage. Du vil få de første indtryk af dit værtsland, menneskene, kulturen og det utroligt skønne landskab. Du indkvarteres i hjertet af byen, hvorfra alle aktiviteter starter. Du skal bla. på bustur for at se byens attraktioner som Sky City, Mount Eden, Bastion Point, og du skal på en spadseretur i centrum, omkring Auckland museum, se en Maori performance, besøge Rangitoto Island og nyde en shoppingtur med dine nye venner.

Welcome Camp er den ideelle måde at starte dit udvekslingsophold på i New Zealand!

Anne
New Zealand 2014/2015

I love New Zealand!

Fire årstider på én dag er ikke underligt. Det er helt normalt i New Zealand, at vejret kan skifte meget hurtigt, varmt sommervejr til koldt regnfuldt vintervejr på den samme dag!

Under en kort køretur i bil, ser man så mange forskellige fantastiske landskaber.

Der er også super gode fag i skolen og skole sportshold! Surfing i skolen, hvad mere kan man ønske sig? Dette har været det mest oplevelsesrige år og det er bare gået alt for hurtigt!

I left home to go home …..