Om into High School

into High School har udbudt udvekslingsophold siden 1978 og har med mere end 30 års erfaring opbygget stor kompetence indenfor ungdomsudveksling. into High School har hovedkontor i Tyskland og er repræsenteret gennem kontorer i Danmark, England, Finland, Polen, Ungarn, Portugal, Holland, Schweiz, Spanien, Østrig og Canada.

Vi er i tæt kontakt med vores kontorer i udlandet, så vi kan yde den optimale rådgivning før, under og efter elevens ophold i udlandet. Samtidig holder vi løbende kontakt med forældrene, når eleverne er ude på deres udveksling. into sender årligt ca. 1.300 elever ud til mange destinationer i verden!

Din sikkerhed

Ligesom medarbejderne hos into har også vores samarbejdspartnere i udlandet mange års erfaring med udveksling. De er alle anerkendte og statsligt godkendte organisationer. I USA samarbejder into desuden udelukkende med organisationer, der er medlem af CSIET (Council on Standards for International Educational Travel) for at sikre at dit udvekslingsophold i USA bliver af højeste kvalitet.

Vores partnere står for udvælgelse af værtsfamilier og skoler for udvekslingsstudenter, og de har samtidig løbende kontakt til dig under dit ophold – din sikkerhed er altid en prioritet hos os.