Om into High School

into High School har udbudt  sprogrejser og udvekslingsophold siden 1978. Med mere end 40 års erfaring, har organisationen opbygget stor kompetence indenfor ungdomsudveksling. into High School findes i mange lande og er repræsenteret gennem kontorer i bl.a. Danmark, England, Ungarn, Portugal, Holland, Schweiz, Spanien og Østrig. 

Vi er i tæt kontakt med vores kontorer og partnere i udlandet, så vi kan yde den optimale rådgivning før, under og efter dit ophold i udlandet. Samtidig holder vi løbende kontakt med dine forældre under din udvekslingsrejse. into sender samlet ca. 1.300 elever ud til mere end 10 forskellige destinationer årligt. Kontoret i Danmark har et begrænset antal pladser – sørg derfor for at ansøge i god tid. 

Filosofien bag det begrænsede antal pladser er, at udveksling handler om tryghed og pålidelig service. Som intoelev får du skræddersyet rådgivning, personlig service, og grundig forberedelse før dit ophold. Du bliver ikke et nummer i rækken, og kontoret vil kende både dig og dine forældre.

Din sikkerhed

Ligesom medarbejderne hos into har også vores samarbejdspartnere i udlandet mange års erfaring med udveksling. De er alle anerkendte og statsligt godkendte organisationer. I USA samarbejder into desuden udelukkende med organisationer, der er medlem af CSIET (Council on Standards for International Educational Travel) for at sikre at dit udvekslingsophold i USA bliver af højeste kvalitet.

Vores partner-kontor står for screening og udvælgelse af din værtsfamilie og skole. Alle vores værtsfamilier er frivillige. Du får tildelt en personlig kontaktperson, som vil have løbende kontakt til dig under dit ophold, således at din tryghed altid er prioriteret.