Om into High School

Vi har hos into og iE kombineret vores mission, for at endnu flere der drømmer om at komme et år på udveksling, kan få sin drøm til at gå i opfyldelse. Et år der fremmer fred og internationel forståelse.

Visionen for into High School er at skabe livsændrende udvekslingsoplevelser med 100% tryghed både før og under opholdet. Vi udbyder mere end 10 forskellige destinationer, og kan skræddersy dit program så det tager hensyn til særlige ønsker og interesser.

into High School har udbudt sprogrejser og udvekslingsophold siden 1978. Med mere end 40 års erfaring, har organisationen opbygget stor ekspertise for udveksling. Desuden har samtlige medarbejdere på kontoret selv været på udveksling. Den omfangsrige professionelle og personlige forståelse for udveksling sikrer dig ekstra tryghed både før og under dit ophold.

Tryghed og kvalitet

into High School har kontor i både Danmark, England/Irland/Skotland, Tyskland (hovedkontor), Ungarn, Portugal, Holland, Schweiz, Italien, Frankrig, Spanien og Østrig. Ligesom medarbejderne hos into, har vores samarbejdspartnere i udlandet mange års erfaring. De er alle anerkendte og statsligt godkendte organisationer. I USA har vi vores eget kontor og organisation, og vi er naturligtvis medlem af CISET (Council on Standards for International Educational Travel).

Ledelsen holder jævnligt fysiske møder med vores partnere, for at sikre et seriøst og professionelt samarbejde. I løbet af din udveksling modtager vi løbende opdateringer fra din lokale kontaktperson og orienterer dine forældre. Kontoret har en hotline åben 24/7, således at du altid kan komme i kontakt med en medarbejder.

into kontorene sender samlet mere end 1000 elever afsted på udveksling årligt. Hvis du bliver optaget hos into får du skræddersyet rådgivning, personlig service, og grundig forberedelse før dit ophold. Du bliver ikke behandlet som et nummer i rækken, og kontoret vil kende både dig og dine forældre.