Om into High School

Vi har hos into High School en mission om at endnu flere der drømmer om at komme et år på udveksling, kan få sin drøm til at gå i opfyldelse. Et år der fremmer fred og internationel forståelse.

Visionen for into er at skabe livsændrende udvekslingsoplevelser med 100% tryghed både før og under opholdet. Vi udbyder mere end 10 forskellige destinationer og kan skræddersy dit program, så det tager hensyn til særlige ønsker og interesser.

into har udbudt sprogrejser og udvekslingsophold siden 1978. Med mere end 40 års erfaring, har organisationen opbygget stor ekspertise for udveksling. Desuden har en lang række medarbejdere hos into selv været på udveksling. Den omfangsrige professionelle og personlige forståelse for udveksling sikrer dig ekstra tryghed både før og under dit ophold.

Tryghed og kvalitet

into High School har kontorer i både Danmark, England/Irland/Skotland, Tyskland, Ungarn, Portugal, Holland, Schweiz, Italien, Frankrig, Spanien og Østrig. Ligesom medarbejderne hos into har vores samarbejdspartnere i udlandet mange års erfaring. De er alle anerkendte og statsligt godkendte organisationer. I USA er vores partnere naturligvis medlem af CISET (Council on Standards for International Educational Travel). CISET er nedsat af amerikanske myndigheder og har til formål at sikre høj kvalitet af medlemmernes ydelser.

Ledelsen holder jævnligt fysiske møder med vores partnere for at sikre et seriøst og professionelt samarbejde. I løbet af din udveksling modtager vi løbende opdateringer fra din lokale kontaktperson og orienterer dine forældre. Kontoret har en hotline åben 24/7, således at du altid kan komme i kontakt med en medarbejder.

into kontorene sender samlet ca. 1000 elever afsted på udveksling årligt. Hvis du bliver optaget hos into får du skræddersyet rådgivning, personlig service og grundig forberedelse før dit ophold. Du bliver ikke behandlet som et nummer i rækken, og kontoret vil kende både dig og dine forældre.