Vil du på en rejse for livet?

Drømmer du om at rejse ud og få oplevelser og venner for livet? Vil du opleve en anden kultur, få et globalt netværk og unikke erfaringer?

Så er et udvekslingsophold det rigtige for dig. Du kommer hjem med en udvidet horisont, uforglemmelige minder og fornyet mod på fremtiden. Med into som din organisation får du individuel pålidelig service, så du kan tage afsted tryg, forberedt og velvidende om at dit ophold er tilrettelagt nøje fra start til slut. into går altid et ekstra skridt for at opfylde dine ønsker og behov.

På de fleste af vores destinationer begynder dit eventyr med vores Welcome Camp i værtslandet, som bl.a. afholdes i New York, Chicago, Auckland, Madrid, Toronto, London, Dublin eller Rosario. På campen får du indsigt i værtslandets kultur og bliver forberedt på din kommende tid i udlandet. Du får allerede her spændende oplevelser og et globalt netværk af nye venskaber med andre unge udvekslingselever.

Inden afrejse afholder into som noget særligt en Orienteringsweekend i København, hvor du møder de andre danske into-elever der rejser samme år. Her vil der være forberedelse i form af ”lege”, øvelser og praktisk information. Desuden vil du møde tidligere into-elever, og lære kontorets personale bedre at kende. Dine forældre deltager i et informationsmøde i starten af weekenden.

Hvad gør into særlig som udvekslingsorganisation?

Erfaring

.. i løbet af mere end 30 år har into sendt tusindvis af elever på udveksling. Vores lange erfaring betyder, at vi har udviklet stor forståelse og dybdegående viden omkring udveksling. Alle into-medarbejdere er tidligere udvekslingselever som brænder for at give den unikke mulighed, som vi selv fik, videre til dig. Passionen for udveksling skinnner igennem i hele into organisationen.

Tryghed og kvalitet

.. med 12 kontorer i Europa og et bredt internationalt netværk, sikrer into, at der altid befinder sig kontaktpersoner i nærheden af din destination. Alle vores værtsfamilier er frivillige og vi samarbejder kun med godkendte partnere. Vi er stolte af, at størstedelen af vores elever vælger into på baggrund af en tidligere oplevelse med os, eller efter anbefaling fra en skolelærer, ven, studievejleder eller en hjemvendt into-elev.

Personlig kontakt

.. da vi kun opretter et begrænset antal pladser på vores programmer hvert år, kan into garantere en unik personlig og individuel kontakt. Vi lægger stor vægt på at kende dig og dine forældre, og tager altid jeres tanker og spørgsmål seriøst. Hos os bliver du aldrig et nummer, og vi undersøger gerne dine muligheder hvis du har særlige præferencer eller ønsker til dit ophold.

Forberedelse

.. for at sikre en god start på opholdet, afholder into en Orienteringsweekend i Danmark før afrejse med de andre into-elever og tilbyder Welcome Camp i de fleste destinationslande. Vi mener at god forberedelse og vejledning sætter rammerne for et trygt og vellykket ophold.

Fair og gennemsigtige priser

.. ​grundet et langt og tæt samarbejde med vores europæiske into-kontorer og internationale partnere, har vi opbygget et godt og pålideligt ry. Vi bruger størstedelen af vores arbejdstid og midler på at hjælpe dig og dine forældre, frem for på unødvendig markedsføring og artikler. Dette betyder, at into kan tilbyde rimelige priser helt fri fra skjulte gebyrer og afgifter. Vores ønske er, at alle motiverede elever der drømmer om at komme på udveksling får muligheden.

Støtte

.. ​vi står til rådighed for dig og dine forældre til hver en tid – både før, under og efter dit udvekslingsophold. into garanterer klar og pålidelig kommunikation, da vi mener, at dette er afgørende for at dit ophold tilrettelægges og føres ud bedst muligt.

Hvordan bliver jeg udvekslingselev med into?

Hvis du er klar til et gratis og uforpligtende interview, finder du vores online-ansøgning her. Du kan godt ansøge om interview, selvom du ikke har lagt dig fast på destination eller programtype. Her vil en medarbejder give dig og dine forældre praktisk info og spørge ind til dine overvejelser med hensyn til udveksling. Hvis du efter interviewet optages som udvekslingsstudent hos into, har du reserveret en programplads.

Du er altid velkommen til at henvende dig over mail eller telefon hvis du ønsker at høre nærmere eller få kontakt med en tidligere into-elev. Du kan følge os på Facebook, Instagram og på vores hjemmeside, hvor vi opdaterer løbende med åbent hus arrangementer, rejseinspiration, programmuligheder mm.​