Om Into

Vi har hos into High School en mission om at endnu flere der drømmer om at komme et år på udveksling, kan få sin drøm til at gå i opfyldelse. Et år der fremmer fred og internationel forståelse.

Visionen for into er at skabe livsændrende udvekslingsoplevelser med 100% tryghed både før og under opholdet. Vi udbyder mere end 10 forskellige destinationer og kan skræddersy dit program, så det tager hensyn til særlige ønsker og interesser.

into har udbudt sprogrejser og udvekslingsophold siden 1978. Med mere end 40 års erfaring, har organisationen opbygget stor ekspertise for udveksling. Desuden har en lang række medarbejdere hos into selv været på udveksling. Den omfangsrige professionelle og personlige forståelse for udveksling sikrer dig ekstra tryghed både før og under dit ophold.

Hvorfor tage afsted med Into?

into tilbyder udvekslingsprogrammer af høj kvalitet og til ærlige priser. Vi fokuserer på personlig kontakt med vores studerende og deres forældre. For os er tryghed, service og åbenhed altafgørende for dit ophold.

Vi har egne into kontorer i mere end 10 europæiske lande samt et bredt internationalt netværk, der sikrer, at der altid befinder sig kontaktpersoner i nærheden af din destination. Vores samarbejdspartnere i USA er alle godkendte medlemmer af CSIET.

into High School har kontorer i både Danmark, England/Irland/Skotland, Tyskland, Ungarn, Portugal, Holland, Schweiz, Italien, Frankrig, Spanien og Østrig. Ligesom medarbejderne hos into har vores samarbejdspartnere i udlandet mange års erfaring. De er alle anerkendte og statsligt godkendte organisationer. I USA er vores partnere naturligvis medlem af CISET (Council on Standards for International Educational Travel). CISET er nedsat af amerikanske myndigheder og har til formål at sikre høj kvalitet af medlemmernes ydelser.

Ledelsen holder jævnligt fysiske møder med vores partnere for at sikre et seriøst og professionelt samarbejde. I løbet af din udveksling modtager vi løbende opdateringer fra din lokale kontaktperson og orienterer dine forældre. Kontoret har en hotline åben 24/7, således at du altid kan komme i kontakt med en medarbejder.

into kontorene sender samlet ca. 1000 elever afsted på udveksling årligt. Hvis du bliver optaget hos into får du skræddersyet rådgivning, personlig service og grundig forberedelse før dit ophold. Du bliver ikke behandlet som et nummer i rækken, og kontoret vil kende både dig og dine forældre.

into sender et begrænset antal elever af sted fra Danmark hvert år, da vi lægger stor vægt på personlig service og vejledning. Vi kender alle vores elever og forældre og skræddersyer programmer, der passer netop til dine ønsker. Hos into bliver du aldrig et nummer.

into har mere end 40 års erfaring og har sendt tusindvis af elever på udveksling verden over. Alle vores medarbejdere har selv erfaring med udveksling.

Organisationen blev grundlagt i 1978 af John Fisher som havde en drøm at flere unge mennesker kunne få oplevelser for livet og udvikle sig selv som unge mennesker. Lige siden dengang, har into High School gjort netop dette.

into‘s lange og tætte samarbejde med destinationslandene betyder, at vi kan holde priserne rimelige. Vi har ingen skjulte gebyrer og hjælper gerne med at opstille et budget. Desuden tilbyder vi en række rabatordninger og mulighed for stipendium. 

De fleste af vores elever hører om os fra tidligere elever. Dette gør at vi ikke behøver bruge penge på unødige reklameudgifter, og vi kan på den måde tilbyde det bedste udvekslingsophold til de bedste priser.

Vi står altid til rådighed for dig – både før, under og efter opholdet. Vi vejleder om alt fra destination/program, ansøgning, visa, fly og forsikring, til spørgsmål om f.eks. kulturforskelle og baggageregler. Desuden får du en lokal kontaktperson i værtslandet, som følger op på dig hver måned.

into afholder en orienterings-weekend i Danmark før afrejse og tilbyder Welcome Camps i de fleste destinationslande. Vi mener, at en god forberedelse gør din rejse både tryggere og bedre – og samtidig er det en god mulighed for at møde andre unge udvekslingsstudenter.

Som hjemvendt into udvekslingsstudent, får du muligheden for at blive en del af into‘s returnee netværk. Her kan du deltage i arrangementer og reunions for tidligere elever. Desuden får du muligheden for at arbejde for into og hjælpe nye elever med at komme afsted. Du kan blandt andet blive interviewer, oplægsholder, SoMe medhjælper eller camp-medarbejder.

Hent vores brochure

Kontakt os