Udveksling til Portugal

Længde

1 - 12 måneder

Programstart

August 2021

Alder

14 - 19 år

Hvorfor Portugal?

Du vil som elev blive placeret i området i og omkring Lissabon, Cascais / Estoril, tæt på kultur og tæt på naturen. Portugisere er meget varme og imødekommende overfor fremmede, og et fredligt folk, hvilket gør Portugal til et af  de sikreste lande i Europa.

Derudover er Portugisisk  det 7. mest talte sprog i verden. At tale portugisisk kan være en stor fordel for din fremtidige karriere. For mere end 240 millioner mennesker overalt i verden er portugisisk deres modersmål og førstesprog, eksempelvis i Brasilien, Mozambique, Angola og Sao Tome.

KULTUREN

Med over 800 års historie er Portugal et af de ældste lande i verden. Gennem århundrederne er flere portugisiske traditioner og kulturelle karaktertræk etableret, der i dag definerer dets samfund og dets land forskellige områder.

Fra gastronomi til vin, kunsthåndværk til musik, populære festivaler og pilgrimsrejser, der er flere grunde til, at du tager på udveksling til dette vidunderlige land. Fordi Portugal ikke kun er landskab eller monumenter, men en kultur fyldt med traditioner.

DIN FAMILIE

Familie er grundlaget for den portugisiske sociale struktur. Kernefamilien har stærke bånd til den brede familie, der inkluderer fætre, tanter, onkler, bedsteforældre og nære venner.

SMUK PORTUGISISK ARKITEKTUR

DIN SKOLE

Portugal er et lille land, der får mere og mere europæisk og international opmærksomhed. Dette kan ses i mange forskellige udviklinger, som den portugisiske regering har gennemført i de sidste år. Forbedringen i skoleuddannelse har bragt Portugal foran mange andre europæiske lande, og ifølge Pisa-undersøgelsen har portugisiske studerende samme niveau som studerende fra Norge og ligger over studerende fra lande som Sverige eller Frankrig.

DIN FRITID

UDSIGT OVER STRANDEN

Atlanterhavskysten byder på mange muligheder for vandsport som svømning, surfing og kitesurfing eller sejlads. Professionel cykling er meget populær i landet, og portugiserne elsker fodbold og Ronaldo og Lissabon er en fodboldgal by.

Tæt på Lissabon, og let at nå med offentlig transport, er Sintra. Sintra er en del af Unesco verdensarv med mange smukke paladser at besøge, såsom Monserrate eller Palacio de la Pena. Disse er omgivet af de smukke skove i Sintra Cascais naturpark og enorme klipper mod Atlanterhavet.

PRISER

for et skoleår

Portugal
Classic

kr. 64.750
  • Garanteret placement i Lissabon-området
  • Inkl. Welcome Camp
  • Inkl. Orienteringsweekend
  • Bo som en lokal!

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os