Udveksling i Skotland

 

High School udveksling i Skotland med garanti for eget værelse

Vil du have en unik og autentisk oplevelse i et engelsktalende land? 

Skotland udgør den nordlige del af Storbritannien og omfatter desuden omkring 800 øer. Mennesker der besøger Skotland er altid fascinerede af den rene og frie natur landet byder på. Især „the highlands“ og søer kaldet „Loch“ på skotsk. Hvis du besøger Loch Ness, som er den mest kendte sø, kan høre forskellige myter om “Loch Ness monsteret” som angiveligt skulle befinde sig i søen!

Befolkningen er cirka på størrelse med den vi kender fra Danmark, og du vil derfor opleve en særpræget kultur med stort sammenhold.

Værtsfamilien

Skotterne er som irlænderne meget gæstfrie. De er meget stolte over at være skotske, og det er næsten en fornærmelse for dem hvis man kalder dem „British“. Familielivet og traditionerne er meget vigtige elementer for skotterne. Hver familie har for eksempel deres egen farve og mønster til nationaldragten „kilten“. Kilten kommer du til at se flere gange i løbet af dit ophold.

Alle vores elever på Skotland-programmet har garanti for at få eget værelse hos sin værtsfamilie.

Skotland High School

Det skotske skolesystem ligner på en måde det engelske, men læseplanerne og indholdet af timerne bliver bestemt af de lokale myndigheder. Første klasse på en High School bliver kaldt S1 (Secondary 1). Sidste klasse på en High School er S6. På næsten alle skotske skoler er det obligatorisk at bære skoleuniform. Den består typisk af skjorte, slips, bukser/nederdel og en blazer eller sweater. Derved skal du ikke bekymre dig om at passe ind, og du behøver ikke at købe en masse nyt tøj i løbet af året. Skolen begynder i starten af september og slutter typisk i maj måned, hvorefter du rejser tilbage til Danmark.

Skotland
Længde

Skoleår

afrejse

September 2020

Velkomstcamp

Inklusiv

Pris

84.300DKK

Gratis og uforpligtende interview

England, Irland, USA, Australien, New Zealand eller Canada?
Da jeg havde besluttet mig for at tage til et engelsktalende land, spurgte mig selv dette spørgsmål igen og igen. Mens jeg læste forskellige udvekslingsbrochurer faldt jeg over det rigtige program, nemlig Skotland.
Efter at jeg havde undersøgt og sammenlignet flere organisationer, valgte jeg at booke et interview med INTO. Allerede i foråret fik jeg min værtsfamilie. Det blev et unik år, som jeg aldrig glemmer!
Sophie

Edingburgh, Scotland