Udveksling til Spanien

Længde

1 - 12 måneder

Programstart

August 2021

Alder

12 - 19 år

Sol, siesta, strand, tyrefægtning og paella er hvad mange forbinder med Spanien. Men landet har meget mere at byde på end sol og sandstrande. Spanien er et yderst spændende land med mange historiske og kulturelle rigdomme. Spansk er verdens tredjemest talte sprog, og i løbet af dit udvekslingsophold vil du lære at tale det perfekt som en spanier.

Tag mod solen med into!

Hvorfor Spanien?

Welcome Camp i Madrid!

Hele 8 dage i hovedstaden!

Vores elever der skal til Spanien, starter deres udveksling med en 8-dages Welcome Camp i Madrid. Her vil der være workshops, sightseeing, udflugter og shopping! Du vil bo sammen med andre into elever fra hele Europa.

I løbet af Camp’en vil du opleve Madrids highlights som Plaza Mayor, Tapas Trail, Museo Nacional og Centro de Arte Reine Sofia. Du får også tid til at shoppe, for eksempel på Gran Via, den største shopping-gade i Madrid. En flamenco middag eller en teaterforestilling sætter lige prikken over i`et! Kort sagt, en fantastisk start på dit spanske eventyr!

KULTUREN OG DIN FAMILIE

Spanierne er varme, afslappede, gæstfri og imødekommende og vil betragte dig som et nyt familiemedlem. På denne måde har du mulighed for at opleve Spanien indefra og lære om deres traditioner og kultur.

Spanierne har en lidenskab for livet, og deres traditionelle siesta udleves stadig i mange egne af landet og i de store byer.

Mange bruger fritiden og lever deres liv om aftenen, og de spiser gerne sent sammen med hele familien.

Samtidig kommer denne lidenskab til udtryk gennem dans og musik. Den klassiske guitar blev opfundet i Andalusien, og senere kom Flamenco til. Du vil opleve at en stor del af de spanske unge spiller guitar og danser passioneret rundt aften efter aften.
Spanien har samtidig en stor kunstnerisk arv og dette vil du opleve på første hånd. Store spanske kunstnere er Pablo Picasso, Joan Miro og Salvador Dali, som har haft en enorm betydning for den spanske kultur og selvopfattelse.

Tag med into til Spanien, hvis du elsker kunst, arkitektur og passionerede mennesker.

MADMARKEDER

MASSER AF SOL

DIN SKOLE OG FRITID

I skolen vil du hurtigt finde ud af, at meget er anderledes. I den spanske skole vælger du linje f.eks. økonomisk-, humanitær-, naturvidenskabelig- eller teknisk linje. Undervisningen foregår som regel i form af forelæsninger, hvor eleverne lytter, tager notater for derefter at tage hjem og læse. Du skal være indstillet på, at det er krævende at gå i skole i Spanien, og derfor er det fint at have forkundskaber i skriftligt spansk. Har du ikke det, kan du alligevel tage på udveksling til Spanien. Tal med os om muligheden for at deltage i et intensivt spansk-kursus i løbet af dit ophold, så du får en god start på dit år i Spanien og et godt år som udvekslingsstudent i Spanien.

I fritiden har du mulighed for at dyrke sport, som regel fodbold som spanierne er helt fanatiske med.

Men man kan også bruge fritiden på at lære Flamenco-dans, gå på café eller tapas-bar med venner eller spille musik.

Samtidig er spanierne meget glade for stranden, og den klassiske siesta kan nydes her. Vi anbefaler alle vores elever at opleve så meget som muligt, både med venner og familie i Spanien.

ELIAS MED SIN FAMILIE

Priser

for et skoleår

Spanien
Classic

kr. 69.750
  • Du er åben overfor det meste af Spanien
  • Mulighed for områdeønske
  • Inkl. Welcome Camp og sprogkursus
  • Inkl. Orienteringsweekend

Spanien
Classic+

kr. 76.750
  • Du vælger selv din by i Spanien
  • Vælg mellem Madrid, Sevilla og Valencia
  • Inkl. Welcome Camp og sprogkursus
  • Inkl. Orienteringsweekend

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os