Udvekslingsstudent i Spanien

Into High School tilbyder 8 dages camp med sprogkursus og sightseeing i Madrid!

Sol, siesta, strand, tyrefægtning og paella er hvad mange forbinder med Spanien. Men landet har meget mere at byde på end sol og sandstrande. Spanien er et yderst spændende land med mange historiske og kulturelle rigdomme. Spansk er verdens tredjemest talte sprog, og i løbet af dit udvekslingsophold vil du lære at tale det perfekt som en spanier.

 

Værtsfamilien

Din spanske familie bliver udvalgt af vores partnerorganisation i Madrid. Spanierne er varme, afslappede, gæstfri og imødekommende og vil betragte dig som et nyt familiemedlem. På denne måde har du mulighed for at opleve Spanien indefra og lære om deres traditioner og kultur.

Spanierne har en lidenskab for livet, og deres traditionelle siesta udleves stadig i mange egne af landet og i de store byer. Mange lever livet udenfor arbejde om aftenen, og de spiser gerne sent sammen med hele familien.

 

High School i Spanien

I skolen vil du hurtigt finde ud af, at meget er anderledes. I den spanske skole vælger du linie f.eks. økonomisk-, humanitær-, naturvidenskabelig- eller teknisk linie. Undervisningen foregår som regel i form af forelæsninger, hvor eleverne lytter, tager notater for derefter at tage hjem og læse. Du skal være indstillet på, at det er krævende at gå i skole i Spanien, og derfor er det fint at have forkundskaber i skriftlig spansk. Har du ikke det, kan du alligevel tage på udveksling til Spanien. Tal med os om muligheden for at deltage i et intensivt spansk-kursus i løbet af dit ophold, så du får en god start på dit år i Spanien og et godt år som udvekslingsstudent i Spanien.

 

Aktiviteter i Spanien

I fritiden har du mulighed for at dyrke sport, hvilket vil sige fodbold som spanierne er helt fanatiske med. Men man kan også bruge fritiden på at lære Flamenco-dans, gå på café eller tapas-bar med venner, spille musik eller være medlem i en ungdomsklub.

 

Områder

MADRID

Bo i Spaniens største by, hvor tempoet er højt, og der er mange ting at se. Her taler de castilliansk med en lille dialekt. Her er kølige vintre og varme somre, og der er mange aktiviteter, uanset om du vil studere flot arkitektur, gå i parkerne, sidde på café, på museum eller shoppe.

SEVILLA

Sevilla er Spaniens fjerdestørste by og verdenskendt for sin flamenco. Her finder du en af Europas største og bedst bevarede gamle byer. Sevilla er kendt for sine festivaller, tyrefægterarenaen, og mange af byens seværdigheder er på Unescos bevaringsliste.

GRANADA

Granada er en historisk by med et bredt udvalg af kultur og traditioner. Her finder du spor af både kristen, muslimsk og jødisk kultur og bygningsværker. Det verdenskendte Alhambra ligger i Granada.

ALICANTE

Alicante-regionen er et gastronomisk centrum med afgrøder samt olier og vin. Her er brede sandstrande med palmer og caféer. Turismen er en vigtig bestanddel af området. 

VALENCIA

I Spaniens tredje største by får du verdens bedste paella. Den huggeligste by rummer mange attraktioner. I Valencia bliver du mødt af en charmerende dialekt, som hører regionen til. Vejret er generelt sommerligt hele året rundt.

Highlights

  • Fra 14 år
  • 8 dages camp i Madrid
  • Sprogkursus inkluderet
  • Garanti for eget værelse
  • Muligt uden forkundskaber i spansk
  • Kort program muligt (1 – 3 måneder)
  • Frivillige udflugter Madrid, Sevilla, Valencia og Granada
  • Lokalt into-kontor
Spanien
Længde

Skoleår

afrejse

September 2020

Velkomstcamp

Inklusiv

Pris

69.300DKK

Gratis og uforpligtende interview

Welcome camp

Vores elever der skal til Spanien, starter deres udveksling med en 8-dages Welcome Camp i Madrid. Her vil der være workshops, sightseeing, udflugter og shopping! Du vil bo sammen med andre into elever fra hele Europa.

I løbet af Camp’en vil du opleve Madrids highlights som Plaza Mayor, Tapas Trail, Museo Nacional og Centro de Arte Reine Sofia. Plus du får tid til at shoppe, for eksempel på Gran Via, den største shopping gade i Madrid. En flamenco middag eller en teaterforestilling sætter lige prikken over i`et!

Vores into team er til rådighed 24 timer i døgnet og vil sørge for, at du bliver klædt godt på til at skulle møde dit nye værtsland og familie. Der afholdes workshops og der bliver givet masser af nyttige tips og informationer så overgangen fra Danmark til Spanien bliver lettere.

Kort sagt, en fantastisk start på dit spanske eventyr!

Welcome Camp Madrid
Welcome in Spain
Welcome Camp Madrid
On our way!!
Welcome Camp Madrid
Just arrived safely!
Welcome Camp Madrid
Let’s go!
Welcome Camp Madrid
Welcome Lucia