Udveksling til Sydafrika

Længde

3 - 12 måneder

Programstart

Juli 2021

Alder

14 - 18 år

Hvorfor Sydafrika?

Vores programmer til Sydafrika udspiller sig i Western Cape-provinsen, i og omkring byen Cape Town. Cape Town er blevet udnævnt til en af ​​de bedste turistdestinationer i verden. Table Mountain nationalpark er en af sydafrikas juveler med det berømte Taffelbjerg ved havet, som er klassificeret som et af verdens 7 vidundere, der er herlige skove og kløfter, med mulighed for  at deltage i fantastiske udendørs aktiviteter, som du, som elev måske ikke vil have mulighed for at prøve hjemme i Danmark.

Byen er kendt  for sine naturattraktioner som pingvinerne i Simon’s Town, fynbos (special vegatation) og havet, der mødes ved Cape Point, Kirstenbosch botaniske haver og de store surfing strande i Muizenberg, Blouberg og Glen Beach.   Samt ikke at forglemme historiske steder som Robben Island (også kendt som Madiba Island), hvor Nelson Mandela og andre anti-apartheid-aktivister har siddet fængslet.

KULTUREN

At gå på opdagelse i Cape Town hjælper dig som elev med at opdage byens hemmelige kroge og den spændende blanding af Xhosa, hollandsk-afrikansk, engelsk, malaysisk, indisk og portugisisk kultur. Du vil møde efterkommere fra alle disse kulturer i “Cape Colored people”, hvis rødder i slaveri udviklede en rig musikalsk kultur. Samt et eksotisk køkken, der ikke findes andre steder i verden, og som indeholder specialiteter som guddommelige Samoosas, Bobotie og Koeksisters.

Afrikanske trommer

DIN FAMILIE

Du vil blive placeret hos vores omhyggeligt udvalgte værtsfamilier, der straks giver  dig støtte og varme og er en lokal forbindelse til venskaber.

Din værtsfamilie vil have  1 – 3 børn i forskellige aldre og oftest en mor og far, dog har vi også nogle skønne aleneforældre. Alle familier taler engelsk, som deres primære sprog, og mange familier kan også tale og bruge Afrikaans. De fleste af vores elever danner en varig tilknytning til deres værtsforældre, brødre og søstre, der bringer glæde og forbindelse længe efter eleven vender hjem. Som nyt medlem af en sydafrikansk familie vil  du få en autentisk oplevelse af den Sydafrikanske kultur. Din værtsfamilien vil modtage et lille stipendium til dækning af mad og transport.

DIN SKOLE

Du vil blive placeret i high schools, som er lokaliseret i middelklasse

områder. Vores skoler er valgt på baggrund af deres engagement i kulturudveksling og dedikation og entusiasme fra deres lærere.

Vores partner gymnasier er engelsktalende, kulturelt forskellige skoler, som vil forbedre dine uddannelsesmæssige oplevelser. Fagene i skolerne varierer afhængigt af skolen, elevens karakter og om eleven gerne vil tage ekstra timer. Sport, kunst og musik udgør en integreret del af det sydafrikanske liv. Derfor vil alle skoler tilbyde en eller flere af disse efter skoleaktiviteter.

Vores skoler er et vigtigt aktiv i vores program og spiller en aktiv rolle i forhold til at give dig ,som elev, muligheder for at blive involveret i humanitære projekter.

DIN FRITID

SURF I SYDAFRIKA

Sydafrika er rig på alle slags aktiviteter. Studerende vil være i stand til at tilbringe tid på smukke strande, picnic i storslåede parker og haver, hænge ud ved farverige

markeder og besøg kulturelle og historiske vartegn.

Vores partner tilbyder også dig som elev mulighed for at lære at surfe med vores

akkrediterede surfskoler. Derudover kan unge rejsende deltage i et hav

af organiserede ture med vores godkendte rejsearrangører, der fører dem til steder som Robben Island, den storslåede Garden Route, kanosejlads på Orange River og muligheder for at få øje på landets ikonisk dyreliv og forskellige landskaber i en række smukke nationalparker.

Sport er en integreret del af den sydafrikanske skolekultur. Nogle sportsgrene foregår mest vinteren (f.eks. rugby, fodbold, felthockey, netball) og andre om sommeren (svømning, vandpolo, volleyball, tennis, cricket, atletik)

PRISER

for et skoleår

Sydafrika
Public

kr. 64.750
  • Du går på en offentlig skole
  • Garanteret placement i det velhavende område omkring Cape Town
  • Inkl. Orienteringsweekend

Sydafrika
Private

kr. 79.750
  • Du vælger selv din privatskole
  • Garanteret placement i det velhavende område omkring Cape Town
  • Inkl. Orienteringsweekend

Gratis og uforpligtende interview

Hent vores brochure

Kontakt os