Bliv udvekslingsstudent – Lev drømmen!

Udvekslingsstudent? Drømmer du om fremmede kulturer, om at lære et nyt sprog og om at få venner og oplevelser for livet? Så er et udvekslingsophold det helt rigtige for dig. Vi kan sende dig til en lang række forskellige lande og sørger for, at det hele kommer til at foregå under trygge og ordnede forhold.

Destinationer med into High School

Nedenunder listen med destinationer hvor du kan komme på udveksling kan du finde mere info om livet som udvekslingsstudent, priser og ansøgningsfrister! Men først tag et kig på de spændende destinationer nedenfor fra både Nord- og Sydamerika, Europa og “Down-Under” med New Zealand og Australien!

Gratis og uforpligtende interview

Udveksling – udlængsel og eventyr

Et ophold som udvekslingsstudent er en af de absolut bedste måder for dig at prøve dig selv af på. Du kommer ud og står på egne ben uden dine forældre, du får nye venner i en anden kultur, og du bliver rigtig god til at tale et andet sprog. Det er derfor på alle måder et ophold, der kan styrke dine kompetencer både fagligt og socialt.

Derudover er det et eventyr. Du kommer til at være helt ”alene” i et fremmed land. Du skal lære deres skikke og normer og skal prøve at gå i skole på en helt anden måde. Det er noget, der kræver mod at turde at kaste sig ud i det, og mod er netop det, der kendetegner et eventyr.

Lider du af forfærdelig udlængsel, en brændende nysgerrig eller en dyb kærlighed til et andet sprog og en anden kultur, er et udvekslingsophold den helt rigtige måde at prøve det af på. Et udvekslingsophold er en uforglemmelig oplevelse, hvor du får gode oplevelser og gode venner, får svar på en masse spørgsmål og lærer nyt om en anden kultur.

Oplevelser som udvekslingsstudent

Når du er på udveksling, kommer du til at leve som de lokale. Du spiser deres mad, taler deres sprog, går i deres skole, og ikke mindst kommer du til at blive venner med en masse af dem. Et udvekslingsophold er derfor virkelig et ophold, der kravler ind under huden på dig og bliver der i meget lang tid.

Spørger du tidligere udvekslingsstuderende, vores returnees, kan det være meget forskelligt, hvad der fremkalder minder om deres udvekslingsophold hos dem. For nogle er det duften af krydret mad, der bringer minderne om de mange middage med værtsfamilien frem. For andre er det følelsen af sand mellem tæerne, der får dem til at tænke på de gange, de har siddet på stranden efter skole med deres nye venner. For atter andre er det en kold vind, der bider i kinderne, og minder om de mange udendørsaktiviteter, der var efter skole.

Derfor skal du vælge into High School

Hos into High School lægger vi vægt på den personlige kontakt med både dig og dine forældre. Vi sender ikke så mange elever af sted, til gengæld kender vi hver elevs situation, når de først er taget af sted. Fordi vi kender dig, kan vi også hjælpe dig til at komme til det område i dit værtsland, hvor du gerne vil bo, eller hjælpe dig til at fortsætte med at dyrke din sport eller fritidsinteresse, mens du er af sted.

Vi forbereder dig grundigt på dit ophold i udlandet, og vores Welcome Camps er meget roste. Vi lægger et stort arbejde i at finde frem til nogle gode værtsfamilier. De er en af grundstenene i et godt ophold.

Når du er afsted, er du altid velkommen til at kontakte vores lokale repræsentant, hvis der er problemer. Der kan være både store og små ting, der driller, og som du har brug for at vende med en anden. I de fleste tilfælde er det nok, at du taler med vores lokale repræsentant, men kan I ikke løse problemet, er du altid velkommen til at ringe til os her i Danmark.

Sådan hjælper into High School dig under rejsen

Får du problemer under rejsen, kan du selvfølgelig altid få hjælp. Når du tager på udveksling gennem into High School, får du en lokal kontaktperson, som du kan henvende dig til. Han eller hun kan hjælpe med stort og småt og i mange tilfælde vil det være nok, at I tager en snak, for at problemet bliver løst. Er det ikke det, kan du altid henvende dig direkte til os.

I sjældne tilfælde sker det, at det kommer til at fungere så dårligt med din værtsfamilie, at du er nødt til at flytte. I det tilfælde vil vi naturligvis hjælpe dig med at finde en ny. Det er dog meget sjældent, at det sker. Vores værtsfamilier gennemgår en grundig screening, inden de bliver valgt.

Programmer

 • USA Classic udvekslingsstudent
 • USA Select udvekslingsstudent
 • New Zealand Classic udvekslingsstudent
 • New Zealand Select udvekslingsstudent
 • Australien Classic udvekslingsstudent
 • England Classic udvekslingsstudent
 • England College 16+ udvekslingsstudent
 • England Select udvekslingsstudent
 • Canada Classic udvekslingsstudent
 • Canada Select udvekslingsstudent
 • Argentina udvekslingsstudent
 • Brasilien udvekslingsstudent
 • Costa Rica udvekslingsstudent
 • Spanien udvekslingsstudent
 • Italien udvekslingsstudent
 • Irland/Skotland udvekslingsstudent
 • Tyskland/Østrig udvekslingsstudent
 • Frankrig udvekslingsstudent

Stipendium til din udvekslingsrejse

Det er en oplevelse for livet at tage på udveksling. Det er virkelig noget, der vil være med til at modne dig og give dig et større selvværd. For alle unge er det et stort skridt at tage alene ud i verden i en ung alder og starte på en skole, hvor du ikke kender nogen i forvejen. Hvis du har en fysisk eller en psykisk lidelse, er det dog endnu sværere.

Har du det, har du mulighed for at søge om et stipendium gennem into High School. Vi vil gerne hjælpe dig, så du har mulighed for at komme afsted på trods af din lidelse. Mange lidelser kræver noget ekstra hjælp, og der kan stipendiet netop være med til at give dig den hjælp.

Mener du, at du kvalificerer til et af vores stipendier, så send en mail til denmark@into-highschool.dk. I den skal du fortælle om dig selv, hvilke problemer du har, hvordan du klarer dem i din hverdag, og hvorfor du gerne vil på udveksling.

 

Rabat på udveksling

Vi vil ikke lyve: Det koster en del penge, når du gerne vil på udveksling. Det er dog også en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme. Mange får venner, som de holder kontakten med, til de bliver gamle.

Men på trods af det, er det selvfølgelig forståeligt, at du gerne vil have rabat på dit ophold, hvis du har mulighed for det. Når du rejser med into High School, kan du få rabat, hvis:

 • Din egen familie bliver værtsfamilie. Så får du 10.000 kroner i rabat.
 • En af dine søskende har rejst med into High School. Så får du 3000 kroner i rabat.
 • Kender du en familie, du kan bo hos i USA, får du 2000 kroner i rabat. I det tilfælde kan du fravælge en Welcome Camp i USA og få 3000 kroner i rabat.
 • Du har også mulighed for at få grupperabat. Er I to, der melder jer til sammen, får I 1500 kroner i rabat hver. Er I tre personer eller flere, der melder jer til sammen, får I 2000 kroner i rabat hver.
 • Hvis du tilmelder dig et ophold i god tid, kan du få en Early Bird rabat på 2000 kroner. I det tilfælde skal ansøgning og kontrakt ligge klar senest 1. september året før, du skal afsted.