Tim i Amerika
Skoleår 2013-2014

Efter New York, tog jeg afsted til min værtsfamilie i Iowa. Der var 3 værtsbrødre i min værtsfamilie, en på 6, en på 9 og en på 13 år. Min værtsfamilie hentede mig i lufthavnen og tog mig med til deres andet hus nær en sø. Her tilbragte vi et par meget hyggelige dage.

Efter et par dage havde jeg første skoledag. Jeg havde meldt mig til at spille amerikansk fodbold. Så på første skoledag havde jeg også min første træning. De spurgte mig efter et stykke tid, om jeg havde lyst til at prøve, at være den der sparker til bolden. Jeg gav det selvfølgelig et forsøg. Jeg sparkede tilsyneladende bolden længere end nogen på holdet, så jeg blev “kicker” på vores amerikanske fodboldhold. Jeg synes selv, at det var ret sejt! Jeg lavede et “kickoff” og scorede et mål. Og det var en fantastisk følelse at lave et ‘fieldgoal’! Jeg lavede også et par gange en ‘nøgle tackling’ og dette er virkeligt cool at kunne! Især til en kamp med et stort publikum til stede. Efter denne sport spillede jeg basketball og det havde jeg aldrig spillet, så det var jeg ikke så god til.

Jeg har også besøgt Chicago med min værtsfamilie og jeg har stået på snowboard tre dage i Illinois.

Hver dag har du de samme fag, og jeg synes det hele er lettere end i Holland. Der er sport efter skole hver dag, i omkring to timer. Sport er virkelig vigtigt her. Og der er et stort publikum til næsten alle sportsarrangementerne.

For en uge siden tog jeg til Hawaii med 100 andre udvekslingsstuderende fra Europa. Det var virkelig en fantastisk uge af mit liv. Der var meget smukt og det var sjovt at surfe, vi surfede blandt andet i bølgerne på Waikiki. jeg har oplevet så mange gode ting, som jeg aldrig vil glemme. I det øjeblik jeg skriver dette er jeg på vej hjem i flyet fra Honolulu. Jeg kan huske, at jeg var i tvivl, om jeg skulle tage med til Hawaii, men det har været det hele værd! Og om en uge skal jeg med min familie til Florida! Vi skal til Disneyworld i tre dage og tre dage til Universal Studios. Nice!

Desuden starter en måneds fodboldsæson. Og det har jeg tænkt mig at melde mig til. Fodbold er ikke så populært her, ikke nær så populært som amerikansk fodbold og baseball.

Her er altid noget at lave, i hverdage er der sport og efter skole og i weekenderne, taler jeg normalt med mine venner. Jeg skal være her lidt over tre måneder, og jeg har tænkt mig at bruge min tid så godt som muligt! Tro mig, hvis du er i tvivl om du skal være udvekslingsstudent, “Don’t dream it, do it!” Det er lærerigt og super sjovt. Du kommer til at lære dig selv at kende, og det er et år, du aldrig vil glemme. Memories that will last forever.