Inger i Amerika
Skoleår 2014-2015

 

Min værtsfamilie var meget rar og gjorde en masse for mig. Jeg lærte en masse, især om mig selv. Jeg er blevet mere selvstændig og har måske fået lidt mere selvtillid.
Min skole var meget lille, så der var ikke så mange sportsgrene at vælge imellem. Jeg gik til gymnastik to gange om ugen. Jeg var nødt til at vænne mig til mine klassekammerater, fordi de var alle meget forskellige. Jeg var i Montana, hvor landmand- og cowboylivet er højt prioriteret, og det var en oplevelse for en bypige. I løbet af skoledagen havde jeg mulighed for at være sammen med en masse mennesker og det var meget hyggeligt.
Jeg har oplevet en masse og lært en masse søde mennesker at kende. I år har jeg især lært, at hvis ikke alt går godt, det kan være en vrissen søster eller en dårlig dag i skolen, kan det stadig være super sjovt. Man er nødt til at komme over det. Jeg har lært at tackle mange situationer, som jeg ikke havde prøvet før. Det giver ingen mening at bekymre sig om noget, du ikke kan ændre. Man skal nyde de sjove ting.
Mit udvekslingsår har været meget sjovt, fordi jeg har oplevet så mange ting. Jeg vil aldrig glemme dette år. Jeg er så glad for at jeg gjorde det og det var en stor oplevelse at blive placeret i Montana, fordi det er så anderledes end Holland.