Welcome Camps

Din Welcome Camp er en fantastisk start på dit nye liv som udvekslingsstudent! Du vil lære andre internationale udvekslingsstudenter at kende og du vil blive præsenteret for dit nye værtsland.

Der vil være masser af tid til sightseeing og shopping, men du vil også få masser af information og tips, som ruster dig til dit nye liv.

Welcome Camp i Toronto

Elever som skal til Canada, begynder deres udvekslingsår med en 4-dages camp i Toronto. Det er en helt uforglemmelig start på dit udvekslingsår og du vil være sammen med elever fra hele Europa. På camp`en vil der være workshops og sightseing i Toronto. I skal bla. besøge Chinatown, International Hockey Museum, Waterfront Toronto og CN Tower.

Welcome Camp i New York 

Skal du med Classic programmet på High School i USA, starter dit ophold med 4-dages camp i New York. Det er en unik start på dit program, og sammen med de andre europæiske into elever vil du høre mere om ” The American Way of Life”. Der bliver workshops, sightseeing og shopping og du vi se Frihedsgudinden, Chinatown, Ground Zero, Central Park og Times Square. Ingen tvivl om at New York er den bedste kick start til dit nye liv!

Welcome Camp i Rosario 

I Argentina starter din udveksling med hele 8 dage på camp! Den orientering du får er meget omfattende og består hovedsageligt af kulturelle workshops og spanskundervisning. Der vil også blive tid til sightseing og en sejltur langs Paraná floden. Du vil helt sikkert også møde den argentinske, uruguayanske og sydlige brasilianske form for musik og dansestil: Milonga.

Welcome Camp i London 

Går udvekslingen til England er du inviteret til en 4-dages camp i London. Du vil bo på et centralt beliggende vandrerhjem sammen med into elever fra hele Europa. Kort sagt: en masse internationale nye venner! Udover workshops, vil der være organiseret ture rundt i byen og du kommer til at se London Eye, Madame Tussauds og Buckingham Palace. Der vil også være fritid, hvor der bliver tid til shopping. 

Welcome Camp i Madrid

Skal du på udveksling i Spanien, starter opholdet med en 8-dages Welcome Camp i Madrid. På denne camp skal du på et spansk-sprogkursus og der vil være workshops og udflugter. Du kommer til at se Plaza Mayor, Tapas Trail og Museo Nacional Centro de Arte Reine Sofia. Du vil også få tid til at shoppe på fx Gran Via – den største shoppinggade i Madrid. En tapas middag eller en teaterforestilling gør camp`en i Madrid fuldendt.

Welcome Camp i Auckland

For elever der skal til New Zealand, starter programmet med en camp i Auckland, som er den største by i New Zealand. For vores Classic-elever, er det en 2-dages camp. For Select eleverne varer campen i 5 dage. Her vænner du dig til størrelsen på landet, afstandene og Kiwi’ernes afslappede livsstil. Og du besøger Sky Tower, Auckland Museum, et Maori show og Mount Eden.Vores Auckland Camp er en unik start på dit eventyr i New Zealand!